Foto från Scottsdale Links Resort
Foto från Scottsdale Links Resort
Foto från Scottsdale Links Resort
Foto från Scottsdale Links Resort
Foto från Scottsdale Links Resort

Adress: 16858 North Perimeter Drive, Club Sunterra Vacations II, Scottsdale, 852601008,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Scottsdale Links Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Arizona förbises ofta orättvist till förmån för sin granne, Kalifornien, men denna delstat har så mycket att erbjuda att du inte kan gå fel med en tidsdelning här. Diamond Resorts Scottsdale Links Resort är beläget på den perfekta platsen, med mycket att uppta din tid i närheten. Rese och fritid tidsdelningsmäklare älskar området, med Grand Canyon, Coloradofloden och Flagstaff alla inom några timmars bilresa.

Diamond Resorts Scottsdale Links Resort har en stor pool för att hålla dig sval under dagens hetta, eller som ett uppfriskande sätt att svalka sig efter en dag med att utforska. Lägenheterna är rymliga och väl inredda och har allt du kan behöva för att din semester ska bli så bekväm som möjligt.

En annan stor välsignelse för resorten är personalen, som är vänliga, hjälpsamma och bara hoppas på att göra din vistelse så rolig och bekymmerslös som möjligt. För en familjerestination som inte lämnar något saknad är detta den perfekta platsen. Alla får plats i lägenheterna med plats över, och det är möjligt att antingen gå ut och äta eller använda det fantastiska köket för att förbereda alla dina favoriter. För en enkel, avslappnad atmosfär kan du inte göra mycket bättre.

Köper Scottsdale Links Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Scottsdale Links Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Scottsdale Links Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Scottsdale Links Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Scottsdale Links Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Scottsdale Links Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Scottsdale Links Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.