Foto från San Luis Bay Inn
Foto från San Luis Bay Inn
Foto från San Luis Bay Inn
Foto från San Luis Bay Inn
Foto från San Luis Bay Inn

Adress: 3254 Avila Beach Drive, Avila Beach, 93424,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.sanluisbayinn.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på San Luis Bay Inn? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


A tidsdelning i Kalifornien är en bra idé oavsett vilken årstid du tänker besöka mest. Med gynnsamma temperaturer året runt kommer Avila Beach inte att se dig fel. Rese och fritid timeshare-mäklare älskar att Diamond Resorts San Luis Bay Inn ligger i en så fantastisk lokal, med mycket att se och göra i och runt resorten. Särskilt bra för de minsta medlemmarna i din trupp, det finns mycket att erbjuda för ungdomar. Med en barnpool som komplement till den vuxna kan barnen plaska och leka så gott de kan.

För när vädret är för bra för att stanna inne, finns grillar tillgängliga för gästerna. Det finns också spel som biljard, pingis och airhockey - en fantastisk avledning för dem som föredrar att inte spendera sin dag med att slappa. Diamond Resorts San Luis Bay Inn erbjuder något att hålla även den mest äventyrliga andan road av, med tennis- och basketplaner, vattenparker och till och med zip-linjer i närheten. Anläggningen kan också hjälpa till att organisera matturer och, för de som tycker om kulturen, vingårdsturer. Det finns så mycket att göra, du kommer att vara glad att det är möjligt att besöka år efter år.

Köper San Luis Bay Inn timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr San Luis Bay Inn innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med San Luis Bay Inn varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på San Luis Bay Inn

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i San Luis Bay Inn. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med San Luis Bay Inn.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda San Luis Bay Inn kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.