Foto från Riviera Shores Resort
Foto från Riviera Shores Resort
Foto från Riviera Shores Resort
Foto från Riviera Shores Resort
Foto från Riviera Shores Resort

Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Riviera Shores Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Capistrano Beach är en del av det berömda Orange County i Kalifornien. Med ett så poetiskt namn är det bara rimligt att förvänta sig fantastiska saker från Diamond Resorts Riviera Shores Resort, och tack och lov lever resorten upp till förväntningarna. Rese och fritid Timeshare-mäklare älskar särskilt att det finns ett urval av pooler, att vuxna och barn kan använda båda och att det också finns två jacuzzis: perfekt för att koppla av och lätta på trötta muskler.

A tidsdelning i Kalifornien är alltid en bra idé eftersom staten är känd för sin skönhet. Det är möjligt att tillbringa en livstid här och ändå aldrig riktigt se allt. Mellan de surfbara vågorna på kusten, bergen och vandring, och shopping och kultur, kommer en timeshare här alltid att se dig rätt.

Diamond Resorts Riviera Shores Resort har fullt utrustade kök. perfekt för när du vill ta dig tid att bara chilla med dina närmaste i hemtrevlig miljö. Det finns också ett spelrum och pingisbord för att hålla de små sysselsatta, samt cyklar tillgängliga för att enkelt kunna ta del av sevärdheterna. Med så mycket som erbjuds för att underhålla alla, kommer hela familjen att ropa på att återvända så snart som möjligt.

Köper Riviera Shores Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Riviera Shores Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Riviera Shores Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Riviera Shores Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Riviera Shores Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Riviera Shores Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Riviera Shores Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.