Foto av Liki Tiki Village
Foto av Liki Tiki Village
Foto av Liki Tiki Village
Foto av Liki Tiki Village
Foto av Liki Tiki Village

Adress: 17777 Bali Boulevard, (f / k / a / Isle of Bali), Winter Garden, 347879400,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clubnavigo.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning i Liki Tiki Village? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Staden Winter Garden är inte Narnia, oavsett vad du kanske tror. I själva verket, som det ligger i Florida blir det sällan snö alls. Det underbara namnet har några ursprungsberättelser, en av vilka indikerar att de milda vintrarna ledde till en överraskande tomatspridning. Oavsett orsak bakom namnet, har staden en saga kvalitet fylld med röda tegel byggnader.

Det finns många anledningar att besöka Sunshine State men Walt Disney World är högt på listan, särskilt för dem som har ungdomar med dem. Diamond Resorts Liki Tiki Village ligger bara några miles från parken och erbjuder så en fantastisk bas för att gå ut och spendera dagen med Mickey och hans vänner. Rese och fritid Timeshare mäklare älskar att det är möjligt att nå alla Floridas största attraktioner från denna utväg, från stränderna till nöjesparker. en tidsdelning Här är det säkert att se dig igenom varje säsong, eftersom de milda temperaturerna är gynnsamma och välkomna speciellt för oss briter som vill undkomma regniga höstar och vintrar ... liksom fjädrar och somrar, om vi är ärliga!

Diamond Resorts Liki Tiki Village har lägenheter som är utrustade med allt du kan behöva för att ha en fantastisk familjesemester. Det finns även paddla-båtar, minigolf och en vattenpark på plats. Du kommer att vilja återvända vid varje tillfälle.

Köper Liki Tiki Village timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Liki Tiki Village innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Liki Tiki Village varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Liki Tiki Village

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Liki Tiki Village-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Liki Tiki Village.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Liki Tiki Village kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.