Foto från Daytona Beach Regency
Foto från Daytona Beach Regency
Foto från Daytona Beach Regency
Foto från Daytona Beach Regency
Foto från Daytona Beach Regency

Adress: 400 N. Atlantic Avenue, Daytona Beach, 321183925,
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.daytonabeachregency.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Daytona Beach Regency? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Diamond Resorts Daytona Beach Regency är saker som drömmar är gjorda av. Denna resort i Florida ligger på en klar vit sandstrand med fridfulla vågor som mjukt slår mot stranden. Blå himmel är garanterad, och din tid här kommer att koppla av dig som ingen annan semester på jorden.

Du kommer att vara glad över en tidsdelning här eftersom området alltid är en vinnare, alltid ett härligt resmål och med personal som går utöver, kommer du att bli bortskämd till perfektion. Rese och fritid timeshare-mäklare älskar att alla är glada över att vara här, från det yngsta barnbarnet och de klokaste generationerna till personalen som jobbar hårt på restaurangerna, vid poolen och för att hålla dina sviter snygga och hotellvärdiga.

Diamond Resorts Daytona Beach Regency erbjuder det bästa exemplet på USA:s vänlighet. Människor här vill verkligen göra din semester till den bästa, och går utöver det för att få det att hända. Och med två pooler, två badtunnor, en vattenrutschbana och en magnifik utsikt över havet, kommer du aldrig vilja åka hem. Du kommer att planera din hemresa innan du ens har satt din fot från fastigheten för första gången; precis hur en semesterort ska vara.

Köper Daytona Beach Regency timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Daytona Beach Regency innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Daytona Beach Regency varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Daytona Beach Regency

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Daytona Beach Regency. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Daytona Beach Regency.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Daytona Beach Regency kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.