Foto av Club Marina
Foto av Club Marina
Foto av Club Marina
Foto av Club Marina
Foto av Club Marina

Adress: Calle Minerva Nummer 2, Costa del Silencio
Las Galletas, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.club-marina.best.cd

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club Marina


Höger på södra spetsen av Teneriffa är Costa del Silencio, den "tysta kusten", som erbjuder en avkopplande paus från buller och stress i vardagen. Club Marina är ett bra alternativ för dem som går på semester för att koppla av, att tillbringa tid med vänner eller familj och att sola sig vid poolen, kanske med en bra bok eller en uppfriskande drink.

Rese och fritid Timeshare mäklare vet värdet av att sakta ner. Det är alltför lätt att bli frestad i att göra för mycket till en kort paus. Du slutar återvända trött; Nästan i behov av annan Semester! Att ta den paus du förtjänar är avgörande, och med två pooler och en badtunna på plats, tillsammans med en restaurang och bar och ett fullt utrustat kök, behöver du inte lämna komforten hos tidsdelning Om du inte vill.

För dem som vågar ut är Teneriffa en riktig lekplats. Aktiviteter som erbjuds inkluderar valskådning, ett besök i El Teide vulkanen, surfing, vandring genom interiörets intressanta lövverk och, naturligtvis, att se alla öns vackra stränder. Med så mycket erbjudande kan det vara värt att boka din nästa semester här också!

Club Marina Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Frisör, Levande underhållning, Restaurang, Dykning, Snacksbar, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (7.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (3.0 miles), Hälsoklubb (i närheten), Ridning (4.0 miles), Tvättservice (I närheten), Medicinsk utrustning I närheten), Racquetball (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidor (4.0 miles), Vindsurfing (3.0 miles)
Flygplats
Reina Sofia - (7 miles - 11 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag

Köpa Club Marina timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Marina innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Marina varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Marina

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Marina-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club Marina.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Club Marina kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.