Foto av Club Las Adelfas
Foto av Club Las Adelfas
Foto av Club Las Adelfas
Foto av Club Las Adelfas
Foto av Club Las Adelfas

Adress: Avenida de Francia 16, Playa de Los Pocillos
Puerto del Carmen, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: wwww.nexusleisure.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Club las Adelfas? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Las Palmas är en stor hamn på Gran Canaria, den största av Kanarieöarnas kedja utanför Afrika. Denna ö kan vara belägen närmare ekvatorn än resten av Spanien, men den behåller fortfarande en tydlig spansk känsla. En i en grupp unika öar har Gran Canaria länge varit ett populärt resmål för brittiska semesterfirare, men ändå behåller den sin charm och skönhet.

Club Las Adelfas är ett utmärkt val för dem som letar efter en tidsdelning i solskenet. Med restauranger bara några minuters trevliga vandra bort finns det gott om alternativ till lunch och middag, oavsett om du vill prova några av lokalprisen eller hitta mer tröstande, välbekanta menyer. Varje lägenhet har också ett kök, så det är enkelt att förbereda enkla måltider för att hålla det lätt och njuta av en kaffe med utsikt över utsikten.

Ett stänk på dagtid är allt bra och bra men Rese och fritid timeshare mäklare älskar särskilt poolen på Club Las Adelfas under natten, när lamporna är på och reflekteras tillbaka av en cool spegel. Detta är verkligen utväg för dem som vill göra det mesta av sin resa utomlands.

Club las Adelfas faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Tvättservice, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Snacksbar, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Strand (närliggande), Casino (1.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (16.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Ridning (Närliggande), Tennis
Flygplats
Arrecife - (6 miles - 9 km)
Checka in ut
Torsdag

Köpa Club Las Adelfas timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club las Adelfas innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Las Adelfas, varför försöker du inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Las Adelfas

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club las Adelfas fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club Las Adelfas.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Club Las Adelfas kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.