Foto av Casa Metz
Foto av Casa Metz
Foto av Casa Metz
Foto av Casa Metz
Foto av Casa Metz

Adress: Via Iman 5, Santa Cristina Val Gardena, (BZ) 39047, Italien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.casametz.it

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Casa Metz? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


I det populära skidområdet i Val Gardena, Italien, presenterar Casa Metz i Santa Cristina det perfekta tidsdelning Bo för resenärer som vill uppleva de klassiska körningarna, fina pulver och fascinerande racerbanor runt Dolomiti Superski-området. Omgivet av snötäckta berg ligger detta pittoreska boende mindre än tio minuter från den berömda skidorten Sella Ronda och ligger bara fem kilometer från Ortisei. Samtidigt tar det bara en fem minuters promenad att nå Monte Pana-linbanan. Det finns gratis skidförvaring på hotellet, liksom Wi-Fi. Här finns också en trädgård och parkeringsplats.

När det gäller rum, Rese och fritid Timeshare mäklare rekommenderar en vistelse i en av de trettiotre rymliga och bekväma studiorna och ettrumslägenheterna. Alla har ett fullt utrustat pentry, matsal och vardagsrum med bäddsoffa, satellit-TV och eget badrum med badkar eller dusch och hårtork. De flesta lägenheter har balkonger och utmärker en mysig atmosfär tack vare deras bergsdesign med trämöbler och rustika parkettgolv. Visst är Casa Metz det bästa stället att hitta värme i detta vackra vinterlandskap.

Casa Metz faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kokmöjligheter,
Resort faciliteter
Tvättservice, Bastu eller ångbad, Spabad eller Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Dag Spa, Fitnessrum - Utrustad, Fiske, Livsmedelsaffär / Ridning, Ridning, Lekplats, Restaurang, Åka skridskor - Is, Skidåkning - Längdskidåkning, Skidåkning - Utfarter, Simbassäng - Inomhus, Simbassäng - Utomhus, Tennis
Flygplats
Verona / VRN120 Miles / 193 KM
Checka in ut
lördag

Köper Casa Metz timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Casa Metz innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Casa Metz varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Casa Metz

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Casa Metz. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Casa Metz.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Casa Metz kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.