Foto av Avani Sepang Goldcoast Resort
Foto av Avani Sepang Goldcoast Resort
Foto av Avani Sepang Goldcoast Resort
Foto av Avani Sepang Goldcoast Resort
Foto av Avani Sepang Goldcoast Resort

Adress: No. 67, Jalan Pantai Bagan Lalang, Kg. Bagan Lalang, Sepang, Selangor, 43950, Malaysia
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.goldenpalmtree.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Avani Sepang Goldcoast Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Gyllene Palm Tree över vatten villa resort sträcker sig från Sepang kusten, nästan en kilometer i skyddade vattnet i Malacca stränder med 392 lyxigt utrustade havet villor som bildar ett palmer. Anläggningen har en pool, gym, bibliotek, TV-rum, en mängd olika matsalar och barer, boutiquer och ett spa. Den här femstjärniga fastigheten ligger också i ett perfekt läge som gör det möjligt att dyka, vattensporter, utflykter, snorkling och många andra fritidsaktiviteter.

Selangor har kallats porten till Malaysia, med tanke på dess strategiska läge på alla större resvägar. De största flygplatserna ligger alla i Selangor, liksom den största hamnen i Malaysia, Port Klang. Selangor ligger sydväst om Kuala Lumpur. Besök Bandar Palace, bli aktiv på Gombak Shah Alam Sports Complex eller gå igenom Malaysia Farm Park på Bukit Cahaya. Njut av Malaysias rika historiska och kulturella arv, exotiska kulinariska läckerheter och shoppingpragar.

Köper Avani Sepang Goldcoast Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Avani Sepang Goldcoast Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Avani Sepang Goldcoast Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Avani Sepang Goldcoast Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Avani Sepang Goldcoast Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Avani Sepang Goldcoast Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Avani Sepang Goldcoast Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.