Foto av Alpine Club
Foto av Alpine Club
Foto av Alpine Club
Foto av Alpine Club
Foto av Alpine Club

Adress: Alpine Weg 142, Rohrmoos, Schladming, A-8970, Österrike
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com/alpine-club

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Alpine Club


När du tänker på tidsdelning ägande, den vanligaste tanken är sol, hav och sand. Men om det är kallare klimat du behöver, Rese och fritid har utväg för dig: Alpinklubben i Rohrmoos / Schladming, Österrike. Du kommer att uppleva sensationella bergsutsikt helt av Sound of Music, tillsammans med kyrkans klockor som tullar i staden nedan. Byggd i traditionell alpin stil, är denna utväg det ultimata året runt fritidsflykt, oavsett om du letar efter spänningen i vintersport eller för sjöar, dalar och österrikisk kultur - inklusive närliggande Salzburg, Mozarts födelseplats.

Du kommer inte att hitta bättre skid- och snowboardförhållanden någon annanstans i världen, vilket är en av Alpine Clubs största skryt. Om vintersport inte är något för dig kan du dra nytta av hur många aktiviteter som helst på resorten som badminton, pingis, biljard, tennis och mycket mer - eller besöka de omgivande områdena för golf, ridning eller till och med picknick i de vackra omgivande parkerna. Anläggningen har också ett eget spa för vila och avkoppling i kunglig standard. För tidsdelning med en skillnad kan du inte gå fel.

Alpine Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Telefon (Alla Enheter) Kök (Alla Enheter, Delvis) Matta (Alla Enheter) Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Pool (inomhus) Tennis Bastu Lekrum Lekplats Livsmedel Tvättservice Restaurang Snackbar
Närliggande faciliteter
Fiske (i närheten) Längdskidåkning (i närheten) Skidåkning (i närheten) Skidskola (i närheten) Golf (6.0 miles) Squash (i närheten) Ridning (4.0 miles) Hälsoklubb (i närheten) Liveunderhållning (i närheten) Biluthyrning (i närheten ) Medicinsk anläggning (i närheten)
Flygplats
Salzburg - 50.0miles / 80.0km
Checka in ut
lördag

Köper Alpine Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Alpine Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Alpine Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Alpine Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Alpine Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Alpine Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Alpine Club kan vara säkert med tanke på att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.