Foto från Wyndham Residences Monterey
Foto från Wyndham Residences Monterey
Foto från Wyndham Residences Monterey
Foto från Wyndham Residences Monterey
Foto från Wyndham Residences Monterey

Adress: Calle Finlandia, San Eugenio Alto, Adeje, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clcworld.com/monterey/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Wyndham Residences Monterey? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Om du gillar året runt värmen i Kalifornien och Sahara men föredrar kortare resetider och mindre torra klimat, tidsdelning or Fraktionerat ägande med Wyndham Residences kan Monterey mycket väl vara resorten för dig. På södra kusten av Teneriffa, Spanien är där du hittar den här fastigheten på en sluttning, som erbjuder fantastisk utsikt över mousserande atlantiskt vatten och den närliggande staden Playa de las Americas. Sådana vyer skapar en riktigt avslappnad atmosfär inom orten, som erbjuder bekvämligheter för hela familjen. Föräldrar har chansen att koppla av och varva ner medan barn kan njuta av det varierade programmet för barnvänliga aktiviteter - plus sin egen dedikerade pool!

Med orten catering så bra för alla typer av semesterfirare, kan det vara frestande att stanna på plats under hela vistelsen. Men det lokala området erbjuder också några spännande sevärdheter och aktiviteter om du vill spendera lite tid på att utforska. Vattensporter finns på de närliggande stränderna, och det pulserande lokala nattlivet är ett bra sätt att tillbringa en kväll eller två. Du hittar också taxfree shopping i den fantastiska semesterorten Playa de las Americas. För tidsdelning or Fraktionerat ägande i ett spännande men ändå lugnt läge, Rese och fritid föreslår att du överväger Wyndham Residences Monterey.

Wyndham Residences Monterey Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Träutrustning, Livsmedelsaffär, Hiss, Restaurang, Squash, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Fiske (Närliggande), Golf (3.0 miles), Ridning (1.0 miles), Live underhållning (1.0 miles), Medicinsk utrustning i närheten, Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Tennis I närheten), vattenskidor (i närheten), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
Fredag

Köper Wyndham Residences Monterey timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Wyndham Residences Monterey innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Wyndham Residences Monterey varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Wyndham Residences Monterey

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Wyndham Residences Monterey-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Wyndham Residences Monterey.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Wyndham Residences Monterey kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.