Foto av The Ridge Resort
Foto av The Ridge Resort
Foto av The Ridge Resort
Foto av The Ridge Resort
Foto av The Ridge Resort

Adress: 67 Goldfield Heights, Queenstown, 9300, Sydön, Nya Zeeland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.classicholidays.com.au/resort/ridge-resort

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på The Ridge Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ridge Resort i Queenstown ligger i en skyddad vik vid sjön Wakatipu, Nya Zeelands mest populära året runt tidsdelning tillflykt. Centrala Otago-regionen har en färgstark historia, med tecken på guldrushens dagar fortfarande närvarande.

Nya Zeelands största bergen finns i denna region och erbjuder bra backar och moderna stolliftar för snöskidåkning. På sommaren är hängflyg, kanotpaddling, vindsurfing, forsränning, speedbåt och öringfiske populära. Turer med båt, flyg, helikopter och fyrhjulsdrift kan bokas för att se detta unika område.

Köper The Ridge Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr The Ridge Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Ridge Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Ridge Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Ridge Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med The Ridge Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av The Ridge Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.