Foto på Wyndham Fractional Ownership Monterey
Foto på Wyndham Fractional Ownership Monterey
Foto på Wyndham Fractional Ownership Monterey
Foto på Wyndham Fractional Ownership Monterey
Foto på Wyndham Fractional Ownership Monterey

Adress: Monterey, Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje - Playa de Las Americas, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Wyndham Fractional Ownership Monterey? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Denna fantastiska semesterort på Kanarieöarna finns på Teneriffas södra kusten på en sluttning. Resortens lugna läge erbjuder underbar utsikt över Atlanten och Playa de Las Americas. Besökare på Wyndham Residences Monterey kommer att upptäcka att området har många attraktioner, inklusive ett kasino, barer, restauranger och ett köpcentrum så att gästerna kan fylla på med förnödenheter. Det finns också två vattenparker i närheten plus att den närmaste stranden ligger bara en kilometer bort, vilket ger mycket att göra för hela familjen. timeshare Ägare som besöker orten kommer att hitta receptionen för att vara informativ och erbjuda detaljer om lokala aktiviteter så att gästerna rekommenderas att fråga. Trots detta rekommenderar Travel and Leisure Group att gästerna hyr en bil för att verkligen njuta av området.

timeshare Egendom tillgänglig för Fraktionerat ägande på Wyndham Residences Monterey kommer att hitta lägenheter som är rymliga och erbjuder utmärkta bekvämligheter inklusive ett välutrustat pentry och badrum, färgglad inredning och mjuka möbler. Fastigheterna kommer i utbudet av lägenheter med ett, två och tre sovrum med stora balkonger så att gästerna kan utnyttja utsikten. Bekvämligheter på denna resort inkluderar en pool, jacuzzi, solstolar, restaurang och en barnklubb.

Bråkigt ägande Tillåter investerare att köpa en bråkdel av fastigheten under en viss period, så att de kan få en överenskommen andel av intäkterna i slutet av avtalet när fastigheten säljs. Att läsa mer om Fraktionerat ägande, Klicka här.

Wyndham Fractional Ownership Monterey Facilities

Enhetsfaciliteter
Kök, Mikrovågsugn, Telefon
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Träutrustning, Livsmedelsaffär, Hiss, Restaurang, Squash, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Strand, Fiske, Golf, Ridning, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Dykning, Shoppingområde, Tennis, Vattenskidåkning, Vindsurfing
Flygplats
Reina Sofia 12 miles
Checka in ut
Fredag ​​16: 00

Köper Wyndham Fractional Ownership Monterey timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Wyndham Fractional Ownership Monterey innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Wyndham Fractional Ownership Monterey varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Wyndham Fractional Ownership Monterey

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Wyndham Fractional Ownership Monterey-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Wyndham Fractional Ownership Monterey.

Någon som tittar på Sälja timeshare genom att använda Wyndham Fractional Ownership Monterey kan vara säkra i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.