Foto från Residence Club Expo
Foto från Residence Club Expo
Foto från Residence Club Expo
Foto från Residence Club Expo
Foto från Residence Club Expo

Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Residence Club Expo? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Smakämnen tidsdelning residenset ligger ett stenkast från Porte de Versailles, utställningscentret, idrottspalatset och aquaboulevarden, Club Expo-residenset erbjuder dig all komfort och de tjänster du förväntar dig. Det har också privat parkering.

Lägenheterna, från studior för 2 personer till 2-rumslägenheter för 4 personer, är fullt inredda och utrustade (elektrisk spis, kyl, ugn mikrovågsugn, telefon, tv). De drar nytta av den perfekta komforten för din semester eller affärsresor.

Residenset erbjuder integrerade tjänster (reception 24/24, linne tillhandahålls, bar, parkering ...) och a la carte (frukost i baren, tvätt, tvätt, hyra av en bil, bokning av utflykter och biljetter till shower, etc.)

Vid dörren till bostaden hittar du alla parisiska transportmedel som gör att du kan upptäcka huvudstadens otaliga rikedomar (berömda monument, besök, museer, aktiviteter, pittoreska stadsdelar, shower, restauranger, shopping ...) eller gå på dina affärsmöten. Detta är också utgångspunkten för att gå med i nöjesparkerna (Disneyland Paris, Parc Asterix, etc.) eller gå och besöka slotten i Loire.

Köper Residence Club Expo timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Residence Club Expo innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Residence Club Expo varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Residence Club Expo

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Residence Club Expo-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Residence Club Expo.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Residence Club Expo kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.