Foto från Maeva Residence Les Agaves
Foto från Maeva Residence Les Agaves
Foto från Maeva Residence Les Agaves
Foto från Maeva Residence Les Agaves
Foto från Maeva Residence Les Agaves

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: https://www.maeva.com/fr-fr/residence-les-agaves---maeva-selection_8189.html

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Maeva Residence Les Agaves? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


I Cavalaire-sur-Mer, som vetter mot Medelhavet Residence Les Agaves erbjuder utrustade och bekväma lägenheter i två 2-våningshus. Butikerna, småbåtshamnen och dess restauranger ligger 5 minuters promenad eller 300 meter bort.

De har en loggia eller en möblerad terrass med havsutsikt. Den fina sandstranden ligger bara några steg bort, med en enkel väg att korsa.

Du kommer att uppskatta Cavalaires familjekaraktär, nära Saint-Tropez och Lavandou. Det exceptionella solskenet och mildheten på Cote d'Azur kommer säkert att förföra dig. Så redo att packa din resväska?

Smakämnen tidsdelning Residenset ligger nära många aktiviteter som ett dykcenter, ett kasino, en golfbana, ett ridcenter eller till och med tennisbanor.

Köper Maeva Residence Les Agaves timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Maeva Residence Les Agaves innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Maeva Residence Les Agaves varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Maeva Residence Les Agaves

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Maeva Residence Les Agaves fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Maeva Residence Les Agaves.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Maeva Residence Les Agaves kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.