Foto från Club La Costa Canaltime
Foto från Club La Costa Canaltime
Foto från Club La Costa Canaltime
Foto från Club La Costa Canaltime
Foto från Club La Costa Canaltime

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clcworld.com/destinations/on-the-water/canaltime/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club La Costa Canaltime? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Upplev det stora arvet från Englands vattenvägar med CLC Canaltime. Njut av de fyra årstiderna medan du upplever gästvänliga pubar vid kanalen. Möt andra kanalbåtare som passerar tiden på dygnet. Allt detta på bara några kilometer i timmen!

timeshare ägande med CLC Canaltime välkomnar ägare till fyra fantastiska kanallägen. Anderton Marina ligger i hjärtat av Cheshire Plains och har en spektakulär miljö med vacker utsikt över landskapet. Blackwater Meadow Marina ligger nära staden Ellesmere, på den vackra landsbygden i Shropshire. Det har ett fantastiskt läge på Llangollen Canal, som tilldelades officiell UNESCO:s världsarvsstatus 2009. Gayton Marina erbjuder en idealisk bas för att utforska de fantastiska vattenvägarna i hjärtat av Northamptonshire, på den berömda Grand Union Canal från Birmingham till London, samtidigt som den erbjuder fantastiska vyer. Slutligen Worcester Marina, som ligger i Lowesmoor Wharf-området i Worcesters centrum. Worcester Marina ger båtfolk enkel tillgång till landsbygden samtidigt som den erbjuder centrala bekvämligheter. Medlemmar i CLC Canaltime har tillgång till sin stora flotta av 27 högkvalitativa smalbåtar.

CLC Canaltime narrowboats har skapats speciellt för semesterbruk. Narrowboats kan sova mellan fyra och sex personer (beroende på vilken båt du väljer). De är försedda med rätt nivå av bekvämligheter och utrustning för att tillfredsställa semesterförväntningarna. Om du föredrar egen matlagning finns grill, ugn, fyra plattor och mikrovågsugn ombord.

Kryssa på fritiden genom Storbritanniens inre kanalvattenvägar med CLC-narrowboats, byggda med det speciella syftet med detta i åtanke. På din resa upptäcker du din favoritpub vid kanalen. Njut av den engelska och walesiska landsbygden eller till och med pröva lyckan genom att smyga sig i vattnet! Tiden är på din sida men du vill spendera den med CLC Canaltime.

Köper Club La Costa Canaltime timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club La Costa Canaltime innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Canaltime varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Canaltime

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Club La Costa Canaltime. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club La Costa Canaltime.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Club La Costa Canaltime kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.