Foto av Club La Costa Canaltime
Foto av Club La Costa Canaltime
Foto av Club La Costa Canaltime
Foto av Club La Costa Canaltime
Foto av Club La Costa Canaltime
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clcworld.com/destinations/on-the-water/canaltime/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club La Costa Canaltime? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Upplev det stora arvet från Englands vattenvägar med CLC Canaltime. Njut av de fyra säsongerna medan du upplever gästvänliga pubar vid kanalen. Möt andra kanalbåtar som passerar tiden på dagen. Allt detta på bara några mil i timmen!

timeshare ägande med CLC Canaltime välkomnar ägare till fyra fantastiska kanalplatser. Anderton Marina ligger i hjärtat av Cheshire Plains och har en spektakulär miljö med vacker utsikt över landskapet. Blackwater Meadow Marina ligger nära staden Ellesmere, i den vackra landsbygden i Shropshire. Det har en fantastisk position vid Llangollen Canal, tilldelad officiell UNESCO: s världsarvslista status 2009. Gayton Marina erbjuder en idealisk bas för att utforska de fantastiska vattenvägarna i hjärtat av Northamptonshire, på den berömda Grand Union Canal från Birmingham till London, samtidigt som den erbjuder fantastiska vyer. Slutligen Worcester Marina, som ligger i Lowesmoor Wharf-området i Worcester centrum. Worcester Marina ger båtfolk enkel åtkomst till landsbygden och erbjuder även centrala bekvämligheter. Medlemmar i CLC Canaltime har tillgång till sin stora flotta med 27 högkvalitativa smalbåtar.

CLC Canaltime smalbåtar har skapats specifikt för semesteranvändning. Smala båtar kan sova mellan fyra och sex personer (beroende på vilken båt du väljer). De levereras med rätt nivå av bekvämligheter och utrustning för att uppfylla semesterförväntningarna. Om du föredrar din egen matlagning finns det en grill, ugn, fyra brännare och mikrovågsugn ombord.

Kryssa på fritiden genom de inre kanalvägarna i Storbritannien med CLC smala båtar, byggda med det speciella syftet med detta i åtanke. Upptäck din favoritbar vid kanalen vid din resa. Njut av engelska och walisiska landsbygden eller till och med pröva lyckan vid sidorna! Tid är på din sida men du vill spendera den med CLC Canaltime.

Köpa Club La Costa Canaltime timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club La Costa Canaltime innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Canaltime varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Canaltime

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Costa Canaltime-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club La Costa Canaltime.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Club La Costa Canaltime kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.