Bild från Alliance Family Club
Bild från Alliance Family Club
Bild från Alliance Family Club
Bild från Alliance Family Club
Bild från Alliance Family Club

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.alliance.travel

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Alliance Family Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Medlemmar är ägare till sin semesterstuga och kan avyttra dem - nämligen att sälja, att testamentera till barn eller bytas mot ett annat föremål. Tänk dig att när som helst, oavsett årstid och din besittnings storlek, kan du åka på en resa, inte bara på den plats du köpte utan också att flytta den var som helst i världen. För dig och dina följeslagare har vi allt du behöver för en bekväm vistelse, från små mysiga studior för två, två-sovrumslägenheter för hela familjen, som slutar med lyxiga takvåningar. För turister har vi allt du behöver för en bekväm vistelse: liten och mysig studio, två sovrum och lyxiga takvåningar.

Köpa Alliance Family Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Alliance Family Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Alliance Family Club varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Alliance Family Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Alliance Family Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Alliance Family Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Alliance Family Club kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.