Foto av Puerto Anfi, Gran Canaria
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Puerto Anfi
Gran Canaria


Till salu: £4,500*
Semesterort: Puerto Anfi
Land: Gran Canaria
Vecka: 21
Säsong: Röd
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Kanarieöarna, Spanien

Fråga om denna fastighet

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Resort Beskrivning

Beläget på sydvästra kusten av Gran Canaria på Kanarieöarna, Rese och fritid är glad att presentera Club Puerto Anfi, som har en underbar utsikt över Anfi hjärtformade ö, marina och havet. Detta tidsdelning resort erbjuder ett brett utbud av sport-, spel- och fritidsfaciliteter för att hjälpa hela familjen att njuta.

På grund av dess närhet till marinan kan du också hitta ett brett utbud av lokala vattenaktiviteter som en dagsutflykt på en båt, fiskeutflykter för hela familjen, en dolphin spotting kryssning och dykning på din tröskel.

Club Puerto Anfi erbjuder en rad aktiviteter och underhållning som Maroa Club de Mar Beach Club ligger vid hamnen eller utbudet av barer och restauranger som finns i Anfi Plaza. I närheten hittar du fiskebyn Arguineguin, hem till flera barer och restauranger populära bland turister och lokalbefolkningen lika med många restauranger som specialiserat sig på färsk fisk som fångats samma dag.

Staden Arguineguin erbjuder också bra transportförbindelser med färjetrafik till närliggande Puerto Rico de Gran Canaria och Puerto de Mogan. Det finns också en kollektiv busslinje på väg till andra städer på ön, så du hittar alltid mycket att göra när du besöker din tidsdelning.

Lägenheterna erbjuder en rymlig balkong som fångar morgonsolen med fantastisk utsikt mot havet, och lägenheterna själva har 1, 2 eller 3 sovrum som erbjuder alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en femstjärnigt utväg.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Tvätt (Alla Enheter), Hiss (Alla Enheter), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / torktumlare (Alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnpool, Livsmedelsaffär, Frisör, Hälsoklubb, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Dykning, Shoppingområde, Snackbar, Simbassäng, Vattenskidor, Vindsurfing
Närliggande faciliteter
Casino (12.0 miles), Barnomsorg (Närliggande), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flygplats
Las Palmas - (29 miles - 46 km)

Checka in ut
Lördag, måndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)*Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.