Foto av Playa Romana Village, Spanien
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Playa Romana Village
Spanien


Till salu: £8,500*
Semesterort: Playa Romana Village
Land: Spanien
Vecka: 23
Säsong: Röd
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Habitat Playa Romana, Playa Romana, Camí de l'Atall Zona d'Alcossebre, 40, 12579 Alcossebre, Castelló, Spanien

Fråga om denna fastighet

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Resort Beskrivning

Rese och fritid Är glada att presentera Timeshare till salu på denna underbara badort som ligger bland underbara anlagda trädgårdar med fina pooler och ligger bara några ögonblick från vackra sandstränder. Hittade på Alcossebre Beach, Castelló, Spanien På Costa del Azahar. Gäster här kan förvänta sig en mer traditionell spansk semester med en avslappnad atmosfär, god mat och några höghusbyggnader. Turister här hittar området är populärt bland spanska och franska turister med några restauranger här även sälja franska köket.

timeshare Ägare som bor på Habitat Playa Romana kommer att hitta personalen här för att vara vänliga och hjälpsamma, lägenheterna är välskötta och har en rustik känsla och poolerna är rena. Anläggningen har också en restaurang på fransk stil och underbara trädgårdar som gör trevliga promenader. Lägenheterna här finns i ett utbud av en och två sovrum luftkonditionerade enheter med pentry och balkong med utsikt över trädgårdar och dammar. En sovrum enheter kan rymma upp till fyra personer medan två sovrum enheter kan sova fem eller sex personer.

De som vill köpa tidsdelning På Habitat Playa Romana hittar du också mycket att göra i närheten, inklusive vattenaktiviteter som båtuthyrning, dykning, segling och surfing. Det finns också vandringsleder och cykelvägar i närheten. Gästerna här borde också hitta en rad restauranger i närheten som säljer traditionella medelhavsmat med mycket frukt och grönsaker samt fisk och skaldjur på grund av kustnära läge.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnens pool, Fiske, Tvättservice, Medicinsk utrustning, Restaurang, Snackbar, Simbassäng, Vattenskidåkning, Vindsurfing,
Närliggande faciliteter
Golf (31.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (2.0 miles), Racketboll (2.0 miles), Dykning (1.0 miles), Telefon (Närliggande), Tennis (Närliggande)
Flygplats
Valencia - (84 miles - 135 km)

Checka in ut
lördagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)*Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.