Foto av Sheraton Vistana Resort, Florida
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Sheraton Vistana Resort
Florida


Till salu: Erbjudanden*
Semesterort: Sheraton Vistana Resort
Land: Florida
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Prime
Storlek: 2 Sovrum
Ytterligare info: Giltig till vecka 26

Göra en förfrågan
Sheraton Vistana Resort Villas, 8800 Vistana Center Drive, Orlando, Florida, FL 32821, USA

Fråga om denna fastighet

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Resort Beskrivning

Om du vill fly till en plats där monotoni inte existerar och solsken är evig, överväga tidsdelning På Sheraton Vistana Resort i Orlando, Florida. Det finns alltid något att göra på denna resort, oavsett om du bor på plats eller äventyr på en av de många närliggande parkerna. En av de mest populära resmålen för boende i området erbjuder resorten rymliga villor och lägenheter som passar alla parter, tillsammans med fritidsanläggningar som basketplaner, uppvärmda pooler, massage och bubbelpool och ett gym på 24-timmen. Transport till de lokala parkerna - som SeaWorld, Universal Studios och Walt Disney World - är enkelt, oavsett om du kör eller använder de olika bussarna och pendlarna som finns tillgängliga.

När du återvänder till orten efter en spännande dag ute, laga mat i ditt fullt utrustade moderna kök eller beställa i från en av de många närliggande matställen. Du kan även äta på plats på Flagler Station Bar and Grill - som heter den amerikanska industrin Henry Flagler, en av grundarna av Florida East Coast Railway - i en informell atmosfär. För din nästa timeshare-investering, Rese och fritid Kunde inte vara övertygad om att presentera Sheraton Vistana Resort.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barnpool, Träningsutrustning, Spelrum, Livsmedelsaffär, Handikappanpassat, Hiss, Lekplats Område, Restaurang, Bastu, Snackbar, Pool, Tennis (Utrustning finns), Bubbelpool,
Närliggande faciliteter
Strand (60.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Fiske (15.0 miles), Golf (i närheten), Ridning (2.0 miles), Sjö (Närliggande), Live underhållning (1.0 miles), Medicinsk utrustning (1.0 miles) (5.0 miles), shoppingområde (närliggande), vattenskidor (närliggande)
Flygplats
Orlando International - (18 miles - 28 km)

Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, söndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Öppen för förhandling
Ägare bilder (om tillgängligt)*Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.