Foto av Diamond Resorts European Collection Points, poäng
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Diamond Resorts European Collection Points


Till salu: £ 18,500 *
Klubb: Diamond Resorts European Collection Points
Typ: Punkter
Poäng: 20000
Säsong: Flytande helst

Göra en förfrågan

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Italiensk mat, spanska soluppgångar, fransk landsbygd och österrikisk skidåkning - alla dessa är praktiskt europeiska erfarenheter som inte alla skulle ha turen att uppleva i en enda livstid. Men med Diamond Resorts European Collection Points kan du uppleva exakt det och mycket mer förutom.

Som auktoriserad återförsäljare av Diamond Resorts European Collection Points, Travel & Leisure Group erbjuder möjlighet att få tillgång till Diamond Resorts Internationals utbud av lyxhotell till återförsäljningspriser. Med ett brett utbud av destinationer i länder världen över från ett av världens största gästfrihetsföretag, är DRI-medlemmar verkligen bortskämda efter eget val.

Som en global gästfrihet och semester ägarföretag, Diamond Resorts tror att de är fast beslutna att erbjuda sina gäster en semester för livet. DRI erbjuder resmål på en rad olika platser, såsom badorter i Spanien, alpina orter i Österrike och golfanläggningar i Portugal. Du kan hitta dig själv till det magiska i Paris med en reignited barnlig känsla av underverk, eller uppleva de fantastiska vulkanstränderna i Teneriffa. Platsen är nästan oändliga.

Diamond Resorts International har dessutom en rad olika aktiviteter som erbjuds på sina orter, från vandring och cykeluthyrning till ridning, dykning och mycket mer, vilket hjälper dig att göra det mesta av orten där du väljer att besöka. Diamond Resorts erbjuder också chansen att vinna VIP-tillgång Till ett antal evenemang och aktiviteter, inklusive vinfestivaler, högprofilerade sportevenemang och helikopterturer. Diamond Resort Points Medlemskap erbjuder även medlemmar flexibla incheckningsdatum, möjlighet att låna och spara poäng, plus chansen att ta korta pauser om du föredrar att göra det.

Genom att köpa via ett timeshare återförsäljningsföretag, Rese och fritid kan erbjuda möjlighet att bli medlem i Interval International. Intervall International driver medlemskapsprogram för semesterägare och tillhandahåller mervärdestjänster över hela världen, inklusive tillgång till 2,500-resorter över hela världen genom sina semesterutbytessystem och resebetalningar. För mer information besök vår Utbytesföretag sida.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 58 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.