Foto av Club La Costa Destination Club, Vacation Club
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Club La Costa Destination Club
Vacation Club


Till salu: £ 10,000 *
Semesterort: Club La Costa Destination Club
Land: Vacation Club
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Röd
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Club La Costa s Globalt nätverk av hotell och resorts ger medlemmar tillgång till mer än 4000-orter i över 100-länder. Club La Costa började i 1984 växa till över 50,000-medlemmar i 22 lyxhotell i Spanien, Teneriffa, Österrike och Storbritannien med anslutningsavtal som ger medlemmar tillgång till tusentals orter runt om i världen. Club La Costa Destinations Club erbjuder även ägare tillgång till en gren av kryssningar till klubbmedlemmar så att de kan göra ännu mer ut ur deras tidsdelning.

Som föredragen partner Rese och fritid Tro på boendet på Club La Costa s Lyxiga orter att vara rymliga och hållas till en hög standard med högkvalitativa möbler Satellit-TV och fullt utrustade kök och faciliteter. Skidorterna hålls rena och städade plus Club La Costa ger alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en lyxresort som närbutiker och restauranger, underhållning och barnaktiviteter så det borde finnas något att göra för hela familjen.

Att ordna sin sju nattferie med Club La Costa Destinations Club med hjälp av detta tidsdelning Baserat system som alla medlemmar behöver göra är att ringa sin bokningsavdelning för att ordna sin semester med Club La Costas artiga personal som alltid är angelägna om att hjälpa. De har till och med en reseavdelning som kan boka medlemmar flygningar på dina vägnar medan skidorterna erbjuder medlemmar ett välkomstpaket vid ankomsten som innehåller helgdagens väsentligheter om det fanns något som de kanske hade glömt.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 58 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.