Foto av Club La Costa Marina del Sol, Spanien
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Club La Costa Marina del Sol
Spanien


Till salu: £ 23,000 *
Semesterort: Club La Costa Marina del Sol
Land: Spanien
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

En destination året runt som Costa del Sol, Spanien, Ger alla semesterfirare möjlighet att fly till sol, hav och sand när stressen i det dagliga livet och dåligt väder blir för mycket, vilket gör att tidsdelning or Fraktionerat ägande Här en idealisk semesterinvestering. Club La Costa på Marina Del Sol erbjuder mer än bara tillgång till många närliggande stränder - du kommer aldrig att bli uttråkad med det brett utbud av bekvämligheter och aktiviteter, antingen inom eller kort avstånd från orten. Dess unika layout innebär att även under högsäsong kan du koppla av i fred. Boende har en mängd olika studiolägenheter, lägenheter med ett och två sovrum vilket ger dig flexibilitet att bestämma exakt vad du behöver när du är borta.

Väntar på dig på orten finns tre pooler, en mängd restauranger och snackbarer, som sträcker sig från familjeföretag till mysiga krokar reserverade för par och ett underhållningsprogram med olika shower och hela barnklubb. Njut av att vakna upp till soluppgången, en arbetsdag på din solbränna eller utforska det välbärgade lokala området och njut av cocktails när solen går ner. Rese och fritid Är glad att erbjuda tidsdelning och Fraktionerat ägande För vidareförsäljning med Club La Costa på Marina Del Sol.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnomsorg, Barnpool, Spelrum, Livsmedelsaffär, Ridning, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool, Tennis,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Casino (9.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vattenskidor (2.0 miles), Vindsurfing (2.0 miles)
Flygplats
Malaga - (17 miles - 27 km)

Checka in ut
Fredag ​​lördag söndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 528 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.