Bild från Interlux Vacation Club, Vacation Club
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Interlux Vacation Club
Vacation Club


Till salu: £ 8,800 *
Resort: Interlux Vacation Club
Land: Vacation Club
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Mid
Storlek: Studio

Göra en förfrågan
Svit D 9 / F One Capital Place Nej 18, Luard Road, Wan Chai, Hongkong

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Om du letar efter tidsdelning ägande som ger dig tillgång till en ovanlig spridning av destinationer, är Interlux Vacation Club ett fantastiskt val. Varje år kan din familj resa till ett nytt och spännande läge för en vecka eller två. Dina dedikerade online-reserveringsagenter gör processen enkel, och finns där under hela semestern för något extra du kanske behöver.

Och självklart, när du bor i fullt utrustade lägenheter som är utrustade med moderna bekvämligheter, har du så mycket mer frihet och utrymme. Ett år kan du välja en mysig tillflyktsort med din signifikanta andra, och nästa år kan du ta med familj och vänner till en rolig semester. Denna timeshare-produkt sätter dig i förarsätet.

Interlux Vacation Club-portföljen spänner över hela världen. Genom sin anslutning till Onagrup resorts kan du ta en kort flygning till Spanien och njuta av Ogisaka Garden, Cala Pi Club, Jardines Paraisol och många fler. Det finns också fastigheter i Österrike, Tyskland, Andorra och till och med Bulgarien! Längre bort hittar du en riktig mängd alternativ inklusive fastigheter i Vietnam, Azerbajdzjan, Montenegro, Indien och Kina.

Det finns ingen tvekan om att Interlux Vacation Club ger ett flexibelt och enkelt tillvägagångssätt för semesterägande. Prata med Rese och fritid timeshare mäklare idag för mer information!


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Varierar
Resort faciliteter
Varierar
Närliggande faciliteter
Varierar
Flygplats
Varierar

Checka in ut
VarierarÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 950 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.