Foto av The Regency Country Club, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Regency Country Club
tenerife


Till salu: Erbjudanden *
Resort: Regency Country Club
Land: Teneriffa
Vecka: 52
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Urbanizacion Tinguafaya, Aguilas del Teide
nära Los Cristianos
Arona, Kanarieöarna, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Regency Country Club är platsen att gå på Teneriffa. Detta tidsdelning resort har överlägsen sviter med otrolig utsikt över Atlanten och La Gomera Island. Denna pärla är ett utmärkt val för dem som vill uppleva lyx på korta sträckor, otroligt spansk gästfrihet i en unik miljö och avkoppling som ingen annan.

Lägenheterna ligger runt en stor infinitypool i vattnet, där vattnet verkar kaskad ut i havet. Anläggningen erbjuder också några av de finaste mat som finns i Spanien, och för dem som vill ha äventyr där ute finns också en mängd val bara stunder från ditt boende. Prova skaldjur, eftersom du är så nära kusten. På Rese och fritid timeshare mäklare, vi älskar verkligen utvägens egna erbjudanden och ser nästan ingen anledning än nyfikenhet att hoppa på den fria pendeln!

Med himmelssängar, dekadenta inställningar och personal som verkligen bryr sig, är Regency Country Club ett sätt att göra din semester på Teneriffa det bästa du någonsin haft, och vi vet att ett besök inte räcker: resenärer återvänder till detta utväg år efter år för att njuta av den fantastiska inställningen och den kylda atmosfären.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Övningsutrustning, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Squash, Simbassäng, Tennis, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (2.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (i närheten), Ridning (4.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Dykning (2.0 miles) Vattenskidåkning (2.0 miles),
Flygplats
Reina Sofia-Teneriffa syd - (11 miles - 17 km)

Checka in ut
Fredag, lördag, måndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 716 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.