Foto av Club Las Calas, Lanzarote
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Club Las Calas
Lanzarote


Till salu: £ 1,000 *
Semesterort: Club Las Calas
Land: Lanzarote
Vecka: 17
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Club Las Calas, Calle Guayadeque, 3, 35510 Tías, Las Palmas, Kanarieöarna, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Njut av varje ögonblick med tidsdelning på Club Las Calas i Lanzarote, Spanien. Från det ögonblick du anländer kommer du att hälsas av en av anläggningens vänliga bärare som tar ditt bagage till din lyxiga lägenhet, som har en fantastisk utsikt över "Lunar Landscape" som området är känt för. De vita sandstränderna i Papagayo och Playa Blanca ligger mindre än en halv mil bort, men om du hellre vill stanna i utväg och loungen vid poolen finns det fyra att välja mellan, var och en med sin egen idylliska semesteranläggning. Din lägenhet kommer att vara ett eller två sovrum, eller om du har en stor familj, sova upp till sex i en av de lyxiga takvåningarna.

Om du letar efter en blandning av roligt, underhållning, avkoppling och föryngring, är denna utväg en perfekt passform för dig. Familjer med barn välkomnas med öppna armar, och det finns dagliga aktiviteter värd av semesterpersonalen för barnen att njuta av. Om du inte vill förlora din vanliga rutin på semester, använd gymmet, squashbanorna och bastun. De flesta nätter som semesterorten erbjuder levande underhållning utan extra kostnad, så du kommer aldrig att bli uttråkad. För en allround tidsdelning, Rese och fritid rekommenderar att överväga Club Las Calas.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Fitnessutrustning, Tvättservice, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Squash, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Casino (1.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (16.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Ridning (4.0 miles), Tennis (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Arrecife - 6 miles / 9 km

Checka in ut
TorsdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 4784 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.