Foto av Costa San Antonio, Malta, Malta
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Costa San Antonio, Malta
Malta


Till salu: £ 2,500 *
Semesterort: Costa San Antonio, Malta
Land: Malta
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Premium
Storlek: 1 Sovrum
Ytterligare info: Halvpension Plus

Göra en förfrågan
Tourist Street, Bugibba, SPB 06, Malta

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

timeshare Med Costa San Antonio ger charm, fantastiskt valuta för pengarna och utmärkta faciliteter, allt i den pittoreska miljön Qawra, Malta. Anläggningen består av nästan trehundra rum - varav sextio är familjecentriska, varav åtta är stora sviter, varav en är en stor presidentsvit. En verkligt medelhavet upplevelse, din vistelse på denna resort kommer att bestå av att koppla av så lite eller så mycket som du vill - du kan antingen tillbringa dina dagar i solskenet vid utomhus infinitypoolen och äta i de många fantastiska restaurangerna på hotellet, eller du kan hålla sig aktiv med ett toppmodernt gym, utflykter till det lokala området och gott om shopping i närheten!

Ta en buss till närliggande Valletta för en mängd kultur, tradition och historia - du kommer definitivt inte att bli uttråkad med den fantastiska utsikten som gav dig på denna speciella utflykt. Om stranden är mer din sak är strandpromenaden bara några minuter från orten, vilket innebär att du aldrig är långt ifrån sol, hav och sand. För tidsdelning du önskar att du inte behöver lämna, Rese och fritid rekommenderar att överväga Costa San Antonio.

Orten är all-inclusive för gamla och återförsäljare - att inkludera frukost, lunch, kvällsmåltid och drycker (läsk / vin / öl).

Säsong information Vecka nummer (er)
Regular 1-8, 47-50
Medium 9-15, 44-46
Hög 16-23, 51-53
Premium Peak 24-39


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpassning, Barnpool, Konferensfaciliteter, Motionutrustning, Spelrum, Gym, Hiss, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Dykning, Snacksbar, Spa, Simbassäng Inomhus / utomhus), Telefon, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Casino (Närliggande), Golf (6.0 miles), Livsmedelsaffär (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Malta International - (13 miles - 20 km)

Checka in ut
Lördag tisdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 4898 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.