Foto av Royal Sun Resort, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Royal Sun Resort
tenerife


Till salu: £ 7,750 *
Utväg: Royal Sun Resort
Land: Teneriffa
Vecka: 2 Flytande
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Royal Sun Resort, Calle Los Geranios 16, Los Gigantes, 38683 Santiago Del Tiede, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

För en tidsdelning Utväg som uppenbarar smak, titta på Royal Sun Resort i fantastisk tenerife, Spanien. Beläget framför de majestätiska röda klipporna ovanför den lugna Los Gigantes resort, hittar du lyxdesigners inredning i din välutrustade lägenhet tillsammans med otroligt inspirerande utsikt över Atlanten och närliggande småbåtshamn. Anläggningen består av 120 lägenheter som sträcker sig i storlek från studio till tre sovrum, som alla är ljusa och rymliga, med ett brett utbud av faciliteter för att göra din vistelse bekvämare. Utomhuspooler är komplett med egna solterrasser och ett vattenfall som förbinder huvud- och barnpoolerna.

Också erbjuds en hälsoklubb, tillsammans med ett fullt gym, hittar du också ett aerobicsrum. För att äta, äta på plats på den romantiska Regency Restaurant med fantastisk utsikt och få din frukost och snacks på Cafe Royale. Regelbunden kvällsunderhållning finns på Imperial Bar and Lounge, eller ta en bilresa till det lokala området för en smak av det underbara nattlivet som erbjuds. För elegans, smak och framför allt en avkopplande tillflyktsort, Rese och fritid Rekommenderar att överväga tidsdelning På Royal Sun Resort.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 62 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.