Foto av Alpine Club, Österrike
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Alpine Club
Österrike


Till salu: Erbjudanden *
Semesterort: Alpine Club
Land: Österrike
Vecka: 16
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Alpine Weg 142, Rohrmoos, Schladming, A-8970, Österrike

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

När du tänker på tidsdelning ägande, den vanligaste tanken är sol, hav och sand. Men om det är kallare klimat du behöver, Rese och fritid har utväg för dig: Alpinklubben i Rohrmoos / Schladming, Österrike. Du kommer att uppleva sensationella bergsutsikt helt av Sound of Music, tillsammans med kyrkans klockor som tullar i staden nedan. Byggd i traditionell alpin stil, är denna utväg det ultimata året runt fritidsflykt, oavsett om du letar efter spänningen i vintersport eller för sjöar, dalar och österrikisk kultur - inklusive närliggande Salzburg, Mozarts födelseplats.

Du hittar inte bättre skid- och snowboardförhållanden någon annanstans i världen, vilket är en av Alpine Clubs stora skryt. Om vintersport inte är för dig kan du dra nytta av alla typer av aktiviteter som badminton, bordtennis, biljard, tennis och mycket mer - eller besöka de omgivande områdena för golf, ridning eller till och med picknick i de vackra omgivande parkerna. Anläggningen har också ett eget spa för en viss kunglig standard vila och avkoppling. För tidsdelning Med en skillnad kan du inte gå fel.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Telefon (Alla Enheter) Kök (Alla Enheter, Delvis) Matta (Alla Enheter) Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Pool (Inomhus) Tennis Bastu Spelrum Lekplats Livsmedelsaffär Tvätt Restaurang Snackbar
Närliggande faciliteter
Fiske i närheten Skidåkning (närliggande) Skidskola (närliggande) Golf (6.0 miles) Squash (i närheten) Ridning (4.0 miles) Hälsoklubb (Närliggande) Live Entertainment (Närliggande) Biluthyrning ) Medicinsk anläggning (i närheten)
Flygplats
Salzburg - 50.0miles / 80.0km

Checka in ut
lördagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 5176 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.