Foto av Pestana Grand Hotel, Madeira
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Pestana Grand Hotel
Madeira


Till salu: £ 3,500 *
Semesterort: Pestana Grand Hotel
Land: Madeira
Vecka: 23
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Pestana Grand Hotel, Ponta da Cruz, Apartado 1, Funchal, 9000-103 Funchal, Madeira, Portugal

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Pestana Grand Hotel ligger i södra Funchal, Madeira, och har fördelar med ett mildt medelhavsklimat året runt - inklusive havstemperaturer från 18C till våren och temperaturerna mellan 24C och 26C under sommaren. Detta gör regionen ett bra ställe att äga tidsdelning.

Regionen Madeira är känd för sitt vin, god mat, rik historia, kultur och dess vackra landskap. Ön är också populär för sina utomhusaktiviteter som vandring, golf och dykning på grund av den stora uppgiften av arter med flera dykskolor som finns i lokalområdet.

Pestana Grand Hotel själv erbjuder en vänlig och välkomnande miljö med fantastisk utsikt över havet och de höga klipporna i Cabo Girao. Som en av de sista kvarstående egenskaperna vid havet längs kusten i Funchal är det en riktig skatt. Rese och fritid Timeshare mäklare tror att denna utväg gör ett bra val eftersom det erbjuder ett brett utbud av funktioner: ett underbart fullservice spa med inomhuspool, ett brett utbud av restauranger, barer och den största hotellpoolen på ön. Det finns också ett brett utbud av lokala restauranger plus två stormarknader i närheten.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), kök (alla enheter, del / minikök), mikrovågsugn (alla enheter), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Konferensmöjligheter, Fitnessutrustning, Spelrum, Frisörsalong, Gym, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Spa, Pool (Inomhus / utomhus), Spabad / bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Fiske (närliggande), Golf (4.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Squash (1.0 miles), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Funchal / Santa Catarina - (16 miles - 25 km)

Checka in ut
(Veckor) måndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

1 sovrum Deluxe Penthouse lägenhet sover 4. Översta våningen (6th), i exakt centrum med havsutsikt och dubbel balkong. En-suite sovrum + separat badrum. Vardagsrum, fullt utrustat kök och matplats. 2 uppsättningar altandörrar från vardagsrum och sovrum ger tillgång till dubbel balkong. Vecka 23 är under fyrverkeriemånad.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 3002 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.