Foto av Sahara Sunset Club, Spanien
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Fynd på
Sahara Sunset Club
spanien


Fynd: £ 1,000 per vecka *
Semesterort: Sahara Sunset Club
Land: Spanien
Vecka: 29 - 30
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Sahara Sunset, Avenida Rocío Jurado, 29630 Benalmádena-Costa, Malaga, Spanien

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Anlagda trädgårdar, kosmopolitisk stil och solstrålar väntar på dig vid tidsdelning Utväg Sahara Sunset Club på Costa del Sol, spanien - som alltid har varit en häftig destination för semesterfirare. Steg inuti din luftkonditionerade, mysiga men ändå rymliga lägenhet och hitta dig omgiven av traditionell arkitektur med modern inredningstvätt, tillsammans med en privat balkong eller terrass och bekväma möbler. Du kan även begära ett livsmedelspaket för att hälsa på dig vid ankomsten, innehållande allt du behöver för att få din semester påbörjad. Medlemmarna av den positiva, uppmärksamma personalen är alltid till hands för att förbättra din vistelse på något sätt som de kan, och orten är fullt tillgänglig för dem med ytterligare rörlighetskrav.

Nära Malaga och Andalusien erbjuder kontrasterande upplevelser av "nya" och "gamla" spanien Respektive, och den lokala småbåtshamnen ger en bra dag ute. Casbah Cafe på plats erbjuder en morgon frukostmeny, eftermiddagsmat och en förstklassig kvällsmiddagsmeny med nattlig underhållning som passar hela familjen. Du hittar också ett brett utbud av avkopplingsmöjligheter, inklusive inomhus- och utomhuspooler, gym, bastu och jacuzzi. Du kan till och med unna dig en massage! Rese och fritid Är glad att erbjuda tidsdelning För vidareförsäljning på Sahara Sunset Club, och det är lätt att se varför.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Telefon (Alla Enheter) Kök (Alla Enheter, Full) Luftkonditionering (Alla Enheter) Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Pool (Inomhus / utomhus), Squash, Motion, Utrustning, Gym, Bastu, Spabad, Spelrum, Lekplats, Live underhållning, Handikappvänlig, Biluthyrning, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Restaurang, Snackbar
Närliggande faciliteter
Vattenskidåkning (närliggande), Skidåkning (2.0 miles), Skidskola (50.0 miles), Golf (81.0 miles), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing (81.0 miles), Sjö (1.0 miles) ), Tennis (1.0 miles), Ridning (7.0 miles), Casino (1.0 miles), Frisör (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Shopping (Närliggande)
Flygplats
Malaga - 8.0 miles / 12.0 km

Checka in ut
lördagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Vi har ägt veckorna sedan 200 / 2001 och har haft fantastiska familjesemester på orten varje år. Veckorna valdes eftersom de är de första 2-veckorna i skollov i Storbritannien och så kunde vi ta med våra barn rakt efter skolgången. Vädret är alltid fantastiskt och medan det finns allt du kan önska på orten är det också så nära stranden eller strandbarerna, idealiskt för familjesemester. Kvällar kan spenderas på promenaden till hamnen där det finns ett brett utbud av restauranger och annan underhållning. Vi äger ytterligare 2 veckor tidigare på året och har ingen avsikt att sälja dessa veckor som vi älskar resorten och kommer fortsätta att gå tillbaka.


Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1038 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.