Foto av Diamond Resorts European Collection Points, poäng
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Diamond Resorts European Collection Points


Till salu: £ 4,000 *
Klubb: Diamond Resorts European Collection Points
Typ: Punkter
poäng:
Säsong: Hög

Göra en förfrågan

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Italiensk mat, spanska soluppgångar, fransk landsbygd och österrikisk skidåkning - alla dessa är praktiskt europeiska erfarenheter som inte alla skulle ha turen att uppleva i en enda livstid. Men med Diamond Resorts European Collection Points kan du uppleva exakt det och mycket mer förutom.

Som den enda auktoriserade återförsäljaren av Diamond Resorts European Collection Points, Travel & Leisure Group Erbjuda möjlighet att få tillgång till Diamond Resorts Internationals utbud av lyxhotell till återförsäljningspriser. Med ett brett utbud av destinationer i länder över hela världen från ett av världens största gästfrihetsföretag är DRI-medlemmar verkligen bortskämda efter eget val.

Som ett globalt gästfrihets- och semesterägsföretag tror Diamond Resorts att de är förpliktade att erbjuda sina gäster en semester för livet. DRI erbjuder resmål på en rad olika platser, såsom badorter i Spanien, alpina orter i Österrike och golfanläggningar i Portugal. Du kan hitta dig själv till jets av magi i Paris med en reignited barnslig känsla av underverk, eller uppleva de underbara vulkanstränderna i Teneriffa. Platsen är nästan oändliga.

Diamond Resorts International har dessutom en mängd olika aktiviteter som erbjuds på sina orter, från vandring och cykeluthyrning till ridning, dykning och mycket mer, vilket hjälper dig att göra det mesta av orten där du väljer att besöka. Diamond Resorts erbjuder också chansen att Få VIP-åtkomst Till ett antal evenemang och aktiviteter, inklusive vinfestivaler, högprofilerade sportevenemang och helikopterturer. Diamond Resort Points Medlemskap erbjuder även medlemmar flexibla incheckningsdatum, möjlighet att låna och spara poäng, plus chansen att ta korta pauser om du föredrar att göra det.

Genom att köpa via ett timeshare återförsäljningsföretag, Rese och fritid Kan erbjuda möjlighet att bli medlem i Interval International. Interval International driver medlemskapsprogram för semesterägare och tillhandahåller mervärdestjänster över hela världen, inklusive tillgång till 2500-resorter över hela världen genom sina semesterutbytessystem och resebetalningar. För mer information, besök vår "utbytesföretag" sida.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 74 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.