Foto av Sunset Bay Club i Torviscas, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Sunset Bay Club på Torviscas
tenerife


Till salu: £ 2,500 *
Semesterort: Sunset Bay Club vid Torviscas
Land: Teneriffa
Vecka: 36
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Calle Navarro Numero 1, Costa Adeje, Adeje, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Allt är till hands vid Sunset Bay Club på Torviscas, som ligger strax utanför Playa de las Americas i tenerife, spanien - speciellt om det du söker i ditt timeshare ägande är några av de finaste boende på Kanarieöarna. Inte bara kommer du att uppleva rymliga lägenheter och toppklass faciliteter, du kommer också att dra nytta av stora balkonger för att njuta av den fantastiska natursköna utsikten som endast finns på Kanarieöarna. De vita kubiska enheterna som präglas av orten kommer att påminna dig om kustgriekenland medan du kopplar av på en solstol av någon av de två stora poolerna - uppvärmd och uppvärmd.

Sunset Bay Club på Torviscas passar alla typer av resor, oavsett om du är en familj, par, grupp eller ensamresenär - det finns något för alla med denna semesteranläggning med familjevänliga stränder och barer, tillsammans med det pulserande Veronicas nattliv bara tio minuter ' gå iväg. Rese och fritid Är stolta att erbjuda för återförsäljning tidsdelning Egenskaper på denna utväg, att veta att om det är sol, hav, sand och otroliga lokala restauranger du letar efter, blir du inte besviken.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Medicinsk utrustning, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool
Närliggande faciliteter
Strand, Båtliv, Kasino, Motionutrustning, Fiske, Golf (3.0 miles), Frisör, Hälsoklubb, Ridning, Live underhållning, Bastu, Dykning, Squash, Tennis, Vattenskidor, Bubbelpool / vindsurfing, Windsurfing (1.0 miles )
Flygplats
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)

Checka in ut
Fredag ​​tisdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1260 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.