Foto av Pearly Gray Ocean Club, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Pearly Gray Ocean Club
tenerife


Till salu: £ 5,500 *
Semesterort: Pearly Gray Ocean Club
Land: Teneriffa
Vecka: 26
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Perla Gris, Urbanizacion Callao Salvaje, Adeje, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Ett öparadis väntar på dig i denna oas av fantastiska skönhet i Teneriffa, Spanien: Pearly Gray Ocean Club är en tidsdelning utväg som ingen annan. Vila och avkoppling är inom räckhåll så snart du checkar in - njut av solen på terrassen vid den skimrande poolen som du medan timmarna lyssnar på ljud av havsvågorna kraschar mot klipporna nedanför. Anläggningen erbjuder något speciellt och unikt för varje gäst, och har många olika faciliteter och aktiviteter för att hålla dig sysselsatt, från ett fantastiskt läge nära livliga Teneriffa-städer, men tillräckligt långt borta så att lugn och ro inte kommer att bli störda gym och Jazzy Salon där du hittar massage och skönhetsbehandlingar. Ta lokalbussen till en lätt dagsutflykt till Playa de las Americas eller Los Gigantes. Här hittar du vackra stränder, bra shopping och fantastisk mat.

Om du är någon som ser fram emot ett fantastiskt boende med utsikt ut mot havet, kommer du inte att bli besviken. Ett rum som vetter mot havet kommer försiktigt att lugna dig för att sova varje natt, efter att du har tittat på solnedgången från din egen privata balkong. Rese och fritid tror att tidsdelning på Pearly Gray Ocean Club är en investering värt att överväga.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Matta (Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Fitnessutrustning, Frisörsalong, Hälsoklubb, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Swimmingpool, Bubbelpool /
Närliggande faciliteter
Beach (6.0 miles), Båtliv (6.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiske (6.0 miles), Golf (4.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (12.0 miles), Medicinsk utrustning Dykning (Närliggande), Squash (I närheten), Tennis (Närliggande), Vattenskidor (6.0 miles), Vindsurfing (6.0 miles),
Flygplats
Reina Sofia - (17 miles - 27 km)

Checka in ut
(Veckor) Fredag, måndag, tisdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 582 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.