Foto av Club Heritage International - Diamond, Vacation Club
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Club Heritage International - Diamond
Vacation Club


Till salu: £ 1,500 *
Resort: Club Heritage International - Diamond
Land: Vacation Club
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Super Red
Storlek: 2 Sovrum
Ytterligare information: Villa med privat pool

Göra en förfrågan

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Har byggt och lyckats semesterorter i över trettio år, Heritage Resorts Är glada att erbjuda semesterägande i sin unika portfölj av semester och fritid destinationer. Club Heritage International Diamond medlemskap erbjuder tillgång till hela utbudet av orter, inklusive alla fem av sina orter i Costa del Sol, Branston Hall Hotel i Lincoln och Whitewater Hotel och Leisure Club i Englands sjödistrikt. På grund av Heritage Resorts anslutning till RCI får medlemmarna i Club Heritage International Diamond medlemmar tillgång till över 4,500 lyxhotell runt om i världen. Dessutom kan ägare dela sitt medlemskap med vänner och familj, hyra ägande till andra och njuta av framtida semester till ett fast pris.

Med Club Heritage International Diamond medlemskap kan semesterklubbsägare göra det mesta av de anläggningar som finns på orterna, som Marbells gyllene stränder, vackra Lincolnshire park och golf i Marbella. För att inte tala om fina restauranger. Dessutom erbjuder medlemskap rabatter på resort restauranger, speciella golfavgifter, rabatterad biluthyrning och mycket mer. Rese och fritid Verkligen tro det Heritage Resorts Ger ägarna en unik upplevelse på grund av deras mål att tillhandahålla utmärkt ledning, familjeinflytande och ett starkt engagemang för att ge sina kunder excellens-så fråga idag!


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

Heritage resorts, Marbessa Club. Diamantmedlemskapet är en flytande superröd. Vilket låter dig boka din plats året runt, 52 veckor av året. Du har också valet av 12 villaer, alla med privata trädgårdar. pooler och parkeringsplats. Alla villor är mellan 100 och 350 meter promenad till stranden. Den viktigaste stranden för Marbessa är Niki-stranden, som är 500 meter till 700 meter bort och är säker för alla åldrar. Det finns restauranger för att tillfredsställa alla smaker inom 200 till 800 meter längs stranden, det finns också stormarknader inom gångavstånd och stormarknader en kort bilresa bort. Marbella stad är 15 till 20 minis med bil och även buss är 10 till 15 min promenad bort. Cala Honda stad är 10 minuter med bil. Cabapino Marina är 10 minuter med bil men 40 mins promenad upp till stranden till en vacker strand och restaurang, kaféer och barer.


Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 608 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.