Foto av The Osborne Club, England
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare säljs på
Osborne Club
england


Säljs: £ 2,500 *
Semesterort: The Osborne Club
Land: England
Vecka: 36
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Hesketh Crescent, Meadfoot Beach, Torquay, Devon TQ1 2LL, England

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Torquay har förtjänat sig smeknamnet "Den Engelska Rivieran", som borde ge dig en uppfattning om den typ av pittoreska badort där du ska spendera din semester. Devon är inte brist på skönhet eller knäppa byar där man får en täppt krämis eller en pasta, men Torquay tar verkligen kakan när det gäller bra getaways.

Rese och fritid timeshare mäklare älskar absolut Osborne Club för sina otroliga vyer och fräsch havsluft, säkerligen att uppmuntra lungorna trött på stadslivet. Förutom charmen på orten själv, den tidsdelning erbjuder tillgång till inte bara en inomhuspool, utan en uppvärmd utomhus. Det innebär att du kan simma utomhus inom havets syn, allt från bekvämligheten av ditt lyxiga boende.

Under dagen promenad längs de prisbelönta stränderna som pricker kusten, kanske hänge sig till en plats med lokala skaldjur. Följ upp med någon täppt grädde, en Devon delikatess som lustas över hela världen. När du återvänder till Osborne Club för en nattklapp, är du säker på att träffa samma vänliga ansikten du känner och älskar, eftersom semesterfirare kommer tillbaka till denna resort gång på gång.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1786 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.