Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club, Spanien
Klicka på bilden för att förstora

Fraktionellt ägande till salu på
Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Los Amigos Beach Club
spanien


Till salu: £ 3,500 *
Resort: Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Los Amigos Beach Club
Land: Spanien
Total fraktion: 3 (lika med motsvarande antal veckor)
Fraktionspunkter: 12000
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum
Typ: Lägenhet

Göra en förfrågan
Los Amigos Beach Club, Urb Playamarina, Carretera Cádiz, km 20, 29647 Mijas Costa, Malaga, Spanien

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Den senaste semestern ägs säkert till tradition! Fraktionalt ägande är ett nytt sätt att äga semestertid (timeshare). Varje år får du ett antal bråkdelar som du kan använda var du vill inom företagets portfölj. Istället för samma utväg varje år, försök alla att hitta din favorit. Sådan flexibilitet var tidigare obunden om inte användande av utbytesföretag. När äganderätten till hyresavtalet upphör, så säljs fastigheten och du kommer att vara bland dem som får sin skära. Att äga med Diamond Resorts innebär att dina fraktioner kan användas på många av sina portföljer. Denna utväg är bara en av dem!

Om du funderar på det Fraktionerat ägande I Malaga, spanien, Varför inte överväga Diamond Resorts på Los Amigos Beach Club? Diamond Resorts har gått utöver denna utväg, inklusive alla de små detaljerna som kan göra en vanlig semester till en djup brunn med underbara minnen. Du kommer omedelbart att välkomnas av anlagda trädgårdar och leende personal, sedan visas till din ljusa, luftiga och rymliga lägenhet för att börja din vecka (eller mer) under den fantastiska kustsolen. Du hittar mycket att göra både inom orten och ut - inte minst är Fuengirola livliga gatumarknad som äger rum varje tisdag.

Spara lite utrymme i ditt bagage genom att låna böcker från semesterbiblioteket, koppla av i antingen inomhus- eller utomhuspoolen (eller båda!), Låt dina problem tvätta sig i bastun och badtunna och ta sedan dina vänner och familj till klubbhuset Att slappna av med en drink och träffa nya människor - varav några kommer vara medejer och vänner för livet! För en livstid av underbara semesterminnen och utmärkt valuta för pengarna, Rese och fritid Rekommenderar starkt att överväga Fraktionerat ägande Med Diamond Resorts på Los Amigos Beach Club.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
-
Resort faciliteter
Bankomat / spa, Jacuzzi / bubbelbad, Sportbanor, Bar vid poolen, Ångrum, Spelrum, Inomhuspool, Fitnessrum, Nattklubb, Swimmingpool, Utomhuspool - Barnpool: Ja, Utomhus - Swimmingpool - Totalt antal pooler: 3
Närliggande faciliteter
Spa, Tjänster: Nagelservice, Massage, Kroppsbehandlingar, Ansiktsbehandlingar
Flygplats
Malaga, 30kms

Checka in ut
Söndag lördagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1566 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.