Foto av Occidental Vacation Club, Vacation Club
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Occidental Vacation Club
Vacation Club


Till salu: £ 9,270 *
Semesterort: Occidental Vacation Club
Land: Vacation Club
Vecka: 0
Säsong: Röd
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Ave. Sarasota #65, Bella Vista, Santo Domingo, Dominikanska republiken,

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Med det sätt du jobbar och kör själv för att lyckas, vet du att du förtjänar långt mer än någon gammal tidsdelning flykt. Efter att ha lagt in all insats, deltar i råttävlingsdagen in och dag ut, är det återbetalningstid. Och eftersom du är din viktigaste klient är inget annat än ett poängbaserat semesterklubbmedlemskap på Occidental Vacation Club Points tillräckligt.

Detta är den perfekta presenten. Rese och fritid Timeshare mäklare tror att en allomfattande semester är precis vad du behöver: inget i ditt sinne förutom avkoppling och ha en bra tid. Det är verkligen inte svårt med tanke på att du har tillgång till ett fullskaligt all inclusive resortföretag med fyra och femstjärniga fastigheter i Karibien, Mexiko och Costa Rica. Varje utväg har flera fina restauranger, pooler, exklusiva strandområden och ett stort utbud av nöjes- och fritidsaktiviteter som skapar en lyxig och lyxig upplevelse.

Här är du den berömda gäst som tar emot personlig uppmärksamhet, exklusiva bekvämligheter, föredragna boende och personlig semesterplanering och rabatter. Programmet är mycket flexibelt och kan vidarebefordras. Viktigare, Occidental Vacation Club Points garanterar en livstid för reseförmåner till de bästa priserna du har tjänat. Vad kan stoppa dig? Fråga idag.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

med denna andel på Occidental Vacation Club kan du njuta av så många veckor som du gillar året runt. Med min fru brukar vi spendera 2 månader på Occidental Allegro Village


Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 686 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.