Foto av Burnside Park, England
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Burnside Park
england


Till salu: £ 1,250 *
Semesterort: Burnside Park
Land: England
Vecka: 32
Säsong: Peak
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Burnside Park, Kendal Road, Bowness-on-Windermere, Windermere, Cumbria, LA23 3EW, England

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

För en fantastisk tillflyktsort mitt i hjärtat av det livliga sjön District, england, varför inte titta närmare på tidsdelning med Burnside Park Owners Club? Denna mysiga semesterort ligger i mitten av ett vackert landskap och lyckas upprätthålla otroligt höga krav på komfort och lyx, med inredningen att matcha. Det är idealiskt beläget för tillgång till alla lokala attraktioner, restauranger och affärer - där det finns en rikedom. Du kommer aldrig att sitta fast för något att göra!

Ta en rundtur i sjöarna för att se alla flora och fauna i omgivningen. besök Lakeside Haverthwaite Railway eller Trotters World of Animals, och för dem som gillar att skämma bort sin söta tand, var noga med att inte sakna det berömda 1657 Chocolate House - förmodligen en enda butik för gåvor att ta hem! Orten ligger fem minuter från Bowness Pier, där du kan ta en lokal buss, Lake Steamer eller en elektrisk cykel till andra delar av området. Värme och gästfrihet är viktiga mål här, och Rese och fritid Är stolt att erbjuda tidsdelning för vidareförsäljning på The Burnside Park Owners Club.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Minikök / Full), Mikrovågsugn (En Enhet), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Barnpool, Konferensmöjligheter, Fitnessutrustning, Spelrum, Gym, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Squash, Pool (inomhus), Bubbelpool /
Närliggande faciliteter
Båtliv (närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (1.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (3.0 miles), Sjö (Närliggande), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (1.0 miles), Shoppingområde I närheten), tennis (i närheten), vattenskidor (närliggande), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Manchester - (89 miles - 143 km)

Checka in ut
(Veckor) lördag, söndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Denna vackra, enbäddsstuga ligger i Bowness-on-Windermere på Unesco världsarvslista i Lake District. Anläggningen har fritidsfaciliteter, inklusive en swimmingpool och ett hotell på plats. Sjön är en 3-4 minuters promenad genom anlagda trädgårdar, för att fånga lokala bussar, ta båtarna för en scenisk resa runt sjön, ta färjan eller utforska området på cyklar med de många cykelvägarna. Det finns många vandringsleder för alla åldrar och förmågor. Tågstationen ligger ca 4 kilometer bort. Bowness stad har restauranger, biograf, utställningar och teater. Utsikten över sjön till bergen är hisnande. Sjödistriktet är nu en utsedd världsarvslista.


Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 634 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.