Foto av Vacation Village på Weston, Florida
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Semesterby vid Weston
florida


Till salu: Erbjudanden *
Semesterort: Semesterby vid Weston
Land: Florida
Vecka: 29
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
16461 Racquet Club Road, Weston, FL, 33326, USA

Fråga om denna fastighet
Resort Beskrivning

USA har så mycket att erbjuda att det kan vara svårt att bestämma var man ska köpa den timeshare, men Rese och fritid Timeshare mäklare älskar särskilt Sunshine State som ett alternativ. Oavsett om du vill koppla av med din partner, ta med hela familjen eller ens gå in på en solotur för att träffa människor och ha det bra, är Florida platsen för dig. Vacation Village på Weston är något lite annorlunda, a tidsdelning Utväg som egentligen är ett samhälle, en by som du kan besöka och vet att du kommer att känna dig som hemma.

Din lakefront lägenhet kommer fullt utrustad, så du kan vara säker på att ha alla bekvämligheter i ditt eget hem här i denna underbara plats. Det finns ett kök med mikrovågsugn och te- och kaffefaciliteter, en balkong för att beundra den vackra utsikten och faciliteterna är fantastiska. Med en utomhuspool och hälsoklubb finns det gott om att hålla dig aktiv och njuta av vädret. Vacation Village på Weston är ett utmärkt ställe att besöka om du föredrar att känna dig som hemma på din semester, snarare än bara en annan gäst på ett namnlöst hotell! Du kommer att passa rakt in och se samma vänliga ansikten varje gång du lyckas besöka.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Träningsutrustning, Spelrum, Handikappanpassat, Tvätt, Hiss, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (25.0 miles), Båtliv (25.0 miles), Konferensfaciliteter (Närliggande), Fiske (25.0 miles), Golf (Närliggande), Livsmedelsaffär (1.0 miles), Frisör (Närliggande), Ridning (Närliggande), Sjö ), Live Entertainment (2.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Restaurang (Närliggande), Dykning (25.0 miles), Shoppingområde (1.0 miles), Spa (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (25.0 miles ), Vindsurfing (25.0 miles),
Flygplats
Fort Lauderdale - (15 miles - 24 km)

Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, söndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 190 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.