Foto av The Crane Residential Resort, Barbados
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
The Crane Residential Resort
barbados


Till salu: £ 3,250 per vecka *
Semesterort: The Crane Residential Resort
Land: Barbados
Vecka: 31 - 32
Säsong: Peak
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
The Crane Resort, Barbados, The Crane Resort, Crane, St. Philip, Barbados

Fråga om denna fastighet
Resort Beskrivning

Världsberömda mousserande havsvatten och fina rosa sand väntar dig på bostäder vid kranen i St. Philip, Barbados. Rese och fritid timeshare mäklare är stolta att erbjuda timeshare för återförsäljning på denna unika utväg. Otvivelaktig charm och sant elegans går hand i hand med raffinerad ö lyx och rymligt boende tillgodoses alla dina semesterbehov. Njut av överdådiga sviter med välvda tak och himmelssängar, privata pooler och takterrasser - och även om alla rum är luftkonditionerade, håll bara dina altandörrar öppna dag och natt för att släppa in de varma havsbrisen.

Spa-faciliteter och ett fullt utrustat gym som ser ut över den cascading poolen är tillgängliga för dem som gillar att hålla sin rutin även på semester. Om det är stranddagar du letar efter tar en hiss dig från orten till stranden med egen strandbar. Ät ute på thailändska, japanska, italienska och moderna karibiska rätter i en av de fem restaurangerna på plats och ta en del av ön hem med dig i det enorma tullfria köpcentret. Allt om bostäder på kranen skriker "den extra milen" - sådan vård har tagits att ägandet här kommer att känna sig som ett hem hemifrån, snarare än ett hotell.

Kranen har även tagit sina erbjudanden ett steg längre genom att införa två nya områden i sin utväg. Bostäder i parken ger dig chansen att uppleva hela anläggningens majestät med en unik vridning. Bottenvåningen bostäder har matsalhus och pooler i sina vidsträckta trädgårdar. Penthouse bostäder ger tillgång till ett privat soldäck, takpool, våt bar och grill. De är verkligen som att ha din egen fritidshus!

Och slutligen njuter bostadsområdena vid havet med en klipphöjd och erbjuder oöverträffad utsikt över de rosa sandarna och kristallblå havsvatten. Det nittonde och tjugoförsta århundradet kombinerar sömlöst i dessa fantastiska bostäder, speciellt utformade för att ge de bästa utsikterna. Oceanfront boende erbjuder boende för hela din fest, med privata havsutsikt pooler, barbadiska inredning, fullt utrustade kök, och bäst av allt, atmosfären på Crane Beach Hotel.

Fråga idag om tidsdelning or Fraktionerat ägande på kranen!


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), diskmaskin (vissa enheter), kök (alla enheter, dela / minikök / full), mikrovågsugn (alla enheter), telefon (alla enheter), tvättmaskin / torktumlare
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Hiss, Levande underhållning, Restaurang, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Båtliv (10.0 miles), Fiske (5.0 miles), Golf (5.0 miles), Livsmedelsaffär (2.0 miles), Frisör (1.0 miles), Ridning (3.0 miles) , Dykning (2.0 miles), shoppingområde (3.0 miles), tennis (i närheten), vindsurfing (5.0 miles),
Flygplats
Grantley Adams International - (5 miles - 8 km)

Checka in ut
(Veckor) lördagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Lägenhet 413 ligger på bottenvåningen. Både vardagsrummet och sovrummet öppnar sig på den stora uteplatsen som har solstolar, bord, stolar och en spektakulär 28 fot infinity pool. Utsikten från poolen och uteplatsen är en av frodiga trädgårdar, öppet utrymme och den dramatiska utsikten över Atlanten. Under veckorna i veckan kommer Crop Over-karnevalen att vara i full gång och det är Barbados Derby, det borde heller inte saknas.


Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 512 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.