Foto av Cromer Country Club, England
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Cromer Country Club
england


Till salu: £ 1,500 *
Semesterort: Cromer Country Club
Land: England
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Peak
Storlek: 3 Sovrum

Göra en förfrågan
Cromer Country Club, Overstrand Road, Cromer, Norfolk, NR27 0DJ, England

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Välkommen till tidsdelning med Cromer Country Club, en plats som erbjuder så många stora egenskaper, är det svårt att räkna dem alla. Beläget i Norfolk, england, utvägen fördelar från en befäst hillside position bara ett stenkast från Cromer Beach, och granne med den historiska Royal Cromer Golf Club. Boendet består av lägenheter från studio till tre sovrum, tillsammans med villor för större partier, som utsetts med alla moderna bekvämligheter som behövs för en självhushållsresa. Om du hellre inte vill laga mat medan du är ute, erbjuder anläggningen en fantastisk restaurang på plats med ett brett utbud av rätter till mycket rimliga priser.

Lokala faciliteter inkluderar ett familjevänligt äventyrspark, det närliggande Sea Life Center där du kan komma nära dig med en mängd vattenlevande liv, Cromer Pier - bara en kort promenad från orten och vinnaren av Årets Pier 2015 - och Sandringham House, lands reträtt av den kungliga familjen. Efter att utforska lokala attraktioner, koppla av i ditt rymliga vardagsrum eller njut av en föryngrande behandling på hotellets spa. För verkligen engelska tidsdelning med utmärkta bekvämligheter, Rese och fritid är glad att erbjuda för återförsäljning Cromer Country Club.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barnomsorg, Motionutrustning, Gym, Tvättservice, Live underhållning, Restaurang, Pool (inomhus), Telefon,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (15.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (Närliggande), Livsmedelsaffär (I närheten), Ridning (2.0 miles), Medicinsk utrustning, I närheten, Squash
Flygplats
London Heathrow - (150 miles - 241 km)

Checka in ut
lördagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Ett ovanligt tillfälle att förvärva en 3-sänglägenhet på denna RCI Gold Crown-bedömda utväg. Välj årligen någon vecka i året inklusive toppveckorna i juli och augusti. Pris förhandlingsbart för snabb försäljning. Kan faktiskt utbyta detta med 2-veckor på ett år med ett utbytesföretag!


Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 2242 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.