Foto av Regency Heights på Neptuno, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Regency Heights på Neptuno
tenerife


Till salu: £ 6,745 *
Semesterort: Regency Heights på Neptuno
Land: Teneriffa
Vecka: 52
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
C / o Regency Club, Calle Catalu? A 2
Urbanizacion Torviscas Alto
Adeje, Kanarieöarna, Spanien

Fråga om denna fastighet
Resort Beskrivning

Vyd utsikt över Atlanten gör en semester i Regency Heights vid Neptuno transcendent. Beläget i de vackra bergen i Teneriffa, Spanien, tidsdelning gästerna är omgivna av den paradisiala skönheten i Playa de las Americas och drivs av den kinetiska atmosfären av omgivande affärer, nöjen och stränder.

Men innan du omger den livliga lokala scenen, luxuriate i de hundra exklusiva lägenheterna som sover fyra till åtta personer. Designermöblerna lägger till överdådighet till varje bostad, medan en komplett uppsättning bekvämligheter garanterar din njutning, inklusive plysch ett eller två sovrum, ett komplett kök, separat vardagsrum med soffa och satellit-TV med video, Wi-Fi, grillutrustning och privat badrum med hårtork. Rese och fritid timeshare mäklare prisar särskilt de terrasser som presenterar sublima havsutsikt.

Lika behagligt är poolområdet med en bar och solterrass där du kan titta på små smycken med ljutpil över vattnet medan du solar. Det finns också en restaurang på plats, samt en dedikerad 24-timmars reception. Andra aktiviteter att njuta av på fritiden i Regency Heights i Neptuno inkluderar sport- och vattensportaktiviteter, vandring, ett besök i den traditionella fiskebyen, glasbottna båtturer och valskådning.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Tvättservice, Restaurang, Snacksbar, Swimmingpool,
Närliggande faciliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (1.0 miles), Dykning (1.0 miles) Shoppingområde (1.0 miles), squash (närliggande), tennis (närliggande), vattenskidor (1.0 miles),
Flygplats
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)

Checka in ut
Fredag, lördag, tisdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 276 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.