Foto av Crown Resorts på Club Delta Mar, Spanien
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Crown Resorts på Club Delta Mar
spanien


Till salu: £ 695 per vecka *
Resort: Crown Resorts på Club Delta Mar
Land: Spanien
Vecka: 28 - 30
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum
Ytterligare info: Flytande

Göra en förfrågan
Urbanizacion Riviera del Sol, Calle Libra, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Mijas-Costa, 29650 Malaga, Spanien

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

På Travel & Leisure Group har vi möjligen den största inventeringen av Timeshare på Crown Resorts på Club Delta Mar Till konkurrenskraftiga priser. Vi har också många veckor Timeshare till salu i Spanien. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här egenskapen, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Lekplats, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Strand (närliggande), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Barnomsorg (2.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (2.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Frisör (Närliggande), Ridning 3.0 miles), Tvättstuga (1.0 miles), Live underhållning (i närheten), Medicinsk utrustning (i närheten), Restaurang i närheten, Bastu (i närheten), Shoppingområde (Närliggande), Squash (i närheten), Tennis (3.0 miles), Whirlpool / Hot Tub (i närheten), vindsurfing (3.0 miles),
Flygplats
Malaga - (24 miles - 38 km)

Checka in ut
(Veckor) lördag, söndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Varför så billigt i tre veckor i juli på denna populära utväg? Jag är även öppen för erbjudanden om två eller tre veckor köpas tillsammans. Jag anser att vi har haft utmärkt valuta för pengarna under de senaste 20-åren och har haft många underbara semestrar med våra fyra barn som nu är vuxna.


Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1362 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.