Foto av Pine Cliffs Golf & Country Club, Portugal
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Pine Cliffs Golf & Country Club
portugal


Till salu: £ 11,000 *
Semesterort: Pine Cliffs Golf & Country Club
Land: Portugal
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Guld
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Pinhal do Concelho, Falesia, Apartado 887, 8200-912, Albufeira, Portugal

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Vid ankomsten till den prisbelönta Pine Cliffs Golf & Country Club är det lätt att se varför denna utväg är en av de ledande lyx- och familjeorterna i Europa. Rese och fritid Är stolta att presentera tidsdelning Alternativ som finns här med sin fantastiska miljö med utsikt över klipporna i Praia de Falesia och den prestigefyllda strandpromenaden på Algarve, Portugal. Perfekt i solskenet och en äkta dold juvel i Albufeira, är denna stora utväg designad på det traditionella portugisiska sättet med vackert kakelarbete och sedvanliga färger.

Under din vistelse kommer du att bli behandlad med femstjärnigt boende och faciliteter - inklusive ett brett utbud av sportfaciliteter såsom den fantastiska golfbanan 9-hålet, tennisbanor, val av fyra pooler och vattensporter - tillsammans med olika kulinariska spelplatser som Återspegla en rad internationella och lokala rätter. Om det är en bortglömd semester som du är ute efter, dra nytta av skönhetssalongen, hedeklubben, affärer och butiker. Det finns även en barnby för yngre gäster som bevisar det tidsdelning På Pine Cliffs Golf & Country Club har verkligen något för alla.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), diskmaskin (alla enheter), kök (alla enheter, minikök), mikrovågsugn (alla enheter), telefon (alla enheter), tvättmaskin / torktumlare
Resort faciliteter
Strand, Barnomsorg, Barnens pool, Träningsutrustning, Fiske, Spelrum, Golf, Gym, Levande underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Pool (Inomhus / utomhus), Tennis, Vattenskidor , Bubbelpool / bubbelpool,
Närliggande faciliteter
Casino (10.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (3.0 miles), Dykning (10.0 miles), Squash (Närliggande)
Flygplats
Faro - (30 miles - 48 km)

Checka in ut
Fredag, lördag, söndag, onsdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1994 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.