Foto av Kololi Beach Club, Gambia
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Kololi Beach Club
Gambia


Till salu: £ 700 *
Semesterort: Kololi Beach Club
Land: Gambia
Vecka: 2 Flytande
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum
Ytterligare info: Veckor kan säljas separat. Priset är all inclusive.

Göra en förfrågan
PMB 241, Serrekunda, 4464897, Gambia

Fråga om denna fastighet
Resort Beskrivning

Har du svårt att bestämma om din nästa tidsdelning inköp? Det finns många faktorer att tänka på. Plats, väder, faciliteter och många fler saker fungerar tillsammans. Och vad sägs om om du letar efter ett året runt destination med allt detta? Det kan vara svårt att hitta vad du letar efter. Men vi har svaret: Kololi Beach Club.

Hittade på kusten i Västafrika, denna utväg hemma i Gambia är full av spännande landskap och perfekt väder. Mindre än sex timmars flyg från Storbritannien, det är en mid-haul destination med en skillnad. Över 540 arter av fåglar är bosatta i den gröna livsmiljön. Du kan njuta av den exotiska men ändå rimligt prissatta maten till ditt hjärta. Och, på samma breddgrad som Barbados och Hawaii, kan du dra nytta av året runt solsken utan extremt väder.

Anläggningen själv har ett strandläge och är omgivet av tropiska trädgårdar. Lägenheterna har privata balkonger som ger vacker utsikt över komplexet. Lugnet på denna plats kommer att välkomna dig att sätta upp dina fötter och slappna av, veta att i närheten finns en pool, strandbar och en strandklubbsrestaurang. Du kan också njuta av den veckovisa grillen, terapacentret, närliggande golfbana och mycket mer!

Denna utväg är ett paradis precis vid stranden. Rese och fritid timeshare mäklare tycker att det är dags att upptäcka Kololi Beach Club.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 2908 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.