Foto av Crown Resorts i Calahonda, Spanien
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Crown Resorts vid Calahonda
spanien


Till salu: £ 855 *
Semesterort: Crown Resorts vid Calahonda
Land: Spanien
Vecka: 15
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Crown Resorts vid Club Calahonda, Urbanización Sitio de Calahonda, Pueblo Jarales S / N, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien

Fråga om denna fastighet
Resort Beskrivning

Hittade i ett bostadsområde i Calahonda, kan Club Calahonda hittas mellan de populära turistorterna Marbella och Fuengirola. Ligger på Spaniens Södra kustgästerna hittar mycket att göra i denna underbara kuststad med utmärkt mat, shoppingmöjligheter, sandstränder och gott om underhållning för barn. På grund av sin närhet till Marbella kommer gästerna också att hitta gott om ställen att spela golf. Rese och fritid Rekommendera att hyra en bil för att få ut det mesta av området.

Någon som vill köpa tidsdelning På Club Calahonda hittar du anläggningen bland attraktiva trädgårdar med ett bra utbud av bekvämligheter som erbjuds, inklusive en tennisbana, pool, bar vid poolen, gym och restaurang på plats. Gästerna kommer också att hitta orten erbjuder tillgång till sin systerutväg Club Marbella och kör en minibusservice till närliggande sevärdheter och aktiviteter.

timeshare Boende till salu på Club Calahonda kommer i en rad rymliga lägenheter med ett och två sovrum med fullt utrustade kök, matplats, bekväma möbler, separata sovrum och balkong med bord och stolar.

Gästerna hittar ett sovrum lägenheter erbjuder tillräckligt med utrymme för att privat sova fyra gäster, två sovrum lägenheter kan privat sova sex och tre sovrum lägenheter kan privat rymma upp till åtta gäster. Club Calahonda erbjuder också en städservice som hjälper till att hålla saker städa.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full) Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Pool Tennis Telefon Biluthyrning Restaurang Snackbar
Närliggande faciliteter
Vattenskidåkning (3.0 miles) Vindsurfing (3.0 miles) Båtliv (3.0 miles) Fiske (3.0 miles) Golf (3.0 miles) Squash (i närheten) Ridning (1.0 miles) Casino (12.0 miles) Levande underhållning (Närliggande) Frisör (Närliggande) Tvättstuga (1.0 miles) Medicinsk anläggning (Närliggande) Shopping (Närliggande) Barnomsorg (Närliggande)
Flygplats
Malaga - 24.0 miles / 38.0 km

Checka in ut
Lördag SöndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 904 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.