Foto av Anfi Beach Club, Gran Canaria
Foto av vardagsrum och matplats inuti apartmenUtsikt från balkongen på Anfi Beach Club med sittplatserFoto av en utvägpool med solstolar och utsikt över orten
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Anfi Beach Club
Gran Canaria


Till salu: £ 3,000 *
Semesterort: Anfi Beach Club
Land: Gran Canaria
Vecka: 11
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Kanarieöarna, Spanien

Fråga om denna fastighet
Resort Beskrivning

Den inledande utvecklingen av Anfi Del Mar Resort i Arguineguin, Anfi Beach Club är en riktig timeshare-behandling. Det ligger mitt i hjärtat av allt som är en prospektiv tidsdelning Ägaren skulle vilja ha, inklusive en vacker strand vid din dörr, ett brett utbud av barer och matställen på plats, anlagda trädgårdar och en fantastisk utsikt över bergen. Välj att koppla av på en solstol på solterrasserna av en av de flera poolerna, eller delta i en eller flera av de dagliga aktiviteterna - kanske till och med stanna på gymmet eller skönhetssalongen för lite avkoppling!

Stora, lyxiga lägenheter hålls till en noggrann standard för renlighet och stil, med enorma uteplatser och balkonger som ligger bara några steg från poolen och stranden. Om du utforskar din stil betalar du bara fem euro för en taxi till Puerto Rico, eller ta en lugn promenad till den unika, hjärtformade Anfi-ön. Här kan du koppla av i stil eller ens ta en båttur längs kusten av Gran Canaria. Rese och fritid Kunde inte vara mer nöjda att erbjuda för vidareförsäljning tidsdelning På Anfi Beach Club - en liten bit av himlen i en vecka varje år.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Tvätt (Alla Enheter), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnpool, Livsmedelsaffär, Frisör, Hälsoklubb, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Dykning, Shoppingområde, Snackbar, Simbassäng, Vattenskidor, Vindsurfing
Närliggande faciliteter
Casino (12.0 miles), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flygplats
Las Palmas - (29 miles - 46 km)

Checka in ut
Lördag, måndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Vi har varit ägare på denna utväg sedan 1994. Vår åsikt är att detta är ett paradis på jorden! Top service tjugofyra timmar om dagen och mycket, mycket trevlig personal överallt. Allt i lägenheten har hög standard och köket är mycket välutrustat. I slutet av terrassen finns en liten trädgård med växter och träd.

Vad vi också tycker är möjligheten att stanna två eller tre veckor i stället för den inköpta, med hjälp av kommande årars veckor i förväg.

Vi säljer nu vår vecka på grund av hälsoskäl. Vi är övertygade om att köparen i veckan kommer att få underbara semestrar under de kommande åren.


Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1430 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.