Foto av The Vida Vacation Club
Foto av The Vida Vacation Club
Foto av The Vida Vacation Club
Foto av The Vida Vacation Club
Foto av The Vida Vacation Club
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vidavacations.com/index-en.html

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på The Vida Vacation Club


Lyxklubb Vida Vacations erbjuder sina kunder tillgång till lyxiga semesterupplevelser på en rad exklusiva orter. Vida Vacations strävar efter att ge sina kunder ett paradis och lycka genom riktigt bra semesterupplevelser.

Rese och fritid Anser att Vida Vacation Club medlemskap erbjuder ett fantastiskt tillfälle med medlemmar som får exklusiv tillgång till Vidanta destinationer. Detta består av sju destinationer över Mexico Inklusive populära platser som Puerto Vallarta och Mazatlán.

Detta inkluderar stora orter som Nuevo Vallarta och Vidanta Riviera Maya hittades på Mexikos Nordöstra Yucatán halvön på en sträcka av Karibiska kusten som erbjuder en riktigt härlig upplevelse. Nuevo Vallarta är en stor utväg utformad på ett sådant sätt att klubbmedlemmarna känner intimitet samtidigt som de erbjuder bekvämligheter som bara en utväg av sin storlek kan verkligen, såsom golfbanan som designats av Jack Nicklaus, restauranger i världsklass och en vattenpark med vågpooler , Vågpooler och glidbanor. Gäster här hittar också en rad aktiviteter, spel och sport på plats. Det finns även ett utbud av lyxiga spahotell.

Vida Vacation Club erbjuder också klubbmedlemmar en mer unik upplevelse på orter som Puerto Peñasco, där öknen möter Cortezhavet i Mexikos Nordvästra staten Sonora skapar en underlig vacker värld av att byta former och färger i ökensanden där havet och himlen ofta möts. Anläggningen erbjuder klubbmedlemmar en rad aktiviteter, inklusive inomhus- och utomhuspooler, strandspel, ett underbart spa och golf på en Jack Nicklaus-designad golfbana.

Köper Vida Vacation Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Vida Vacation Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Vida Vacation Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Vida Vacation Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Vida Vacation Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i ansträngningar att sälja timeshare med The Vida Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Vida Vacation Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.