Foto av The Grangefield Oasis Club
Foto av The Grangefield Oasis Club
Foto av The Grangefield Oasis Club
Foto av The Grangefield Oasis Club
Foto av The Grangefield Oasis Club

Adress: Urbanizacion Riviera del Sol, Calle Topacio, 29649 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.petcheyleisure.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på The Grangefield Oasis Club


En riktig semesterort, The Grangefield Oasis Club i Malaga, Spanien är en topp tidsdelning ägande val för gäster som söker det ultimata i vila och avkoppling. En härlig trädgård omger boende i spansk stil. De färgstarka blommorna och tropiska palmerna ger dig mjukning och avlindning, medan ljudet av de kaskada vattenfallen leder dina stress. På samma sätt uppmuntrar de nästan ett hundra femtio självhushållsinvesteringarna. Varje rum ger dig den tysta som du behöver tillsammans med bekvämligheter som garanterar en drömmande vistelse. Detta inkluderar ett komplett kök, bekvämt vardagsrum med bäddsoffa och satellit-TV och eget badrum.

För mer tyst och lugn, Rese och fritid timeshare mäklare föreslår ett besök i full service spa. Det finns också en bubbelpool och bastu på plats, samt två utomhuspooler. Andra faciliteter inkluderar gratis Wi-Fi i lobbyn, gym, tennisbanor, minigolfbana, takterrass, biluthyrning och en restaurang och bar. Grangefield Oasis Club ligger också några minuter från stranden och omges av butiker och barer längs Riviera del Sol. Miraflores golfbana ligger bara två kilometer bort, medan de historiska och kulturella städerna Granada, Cordoba, Ronda och Sevilla kan nås på två timmars bilresa.

Grangefield Oasis Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / torktumlare
Resort faciliteter
Biluthyrning, Motionutrustning, Livsmedelsbutik, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Pool (Inomhus / utomhus), Tennis, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (14.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (i närheten), Ridning (1.0 miles), Medicinsk utrustning (1.0 miles), Shoppingområde (1.0 miles)
Flygplats
Malaga - (25 miles - 40 km)
Checka in ut
Lördag Söndag

Köper Grangefield Oasis Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr The Grangefield Oasis Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Grangefield Oasis Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Grangefield Oasis Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Grangefield Oasis Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med The Grangefield Oasis Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av The Grangefield Oasis Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.